Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlaySRO ZEUS CTF ? Problem z CTF !

kamilod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż grałem na serverze Heaven i wszystko było git według mnie ale gdy zacząłem grać na serverze Zeus to co chwile pisze ze jest CTF ale nie można się zarejestrować. I moje pytanie to czy CTF tutaj działa , w których godzinach i czy wam też pisze że CTF jest co chwile ??

Z góry dzięki !!

PS.: zmieniłem czcionkę i kolor żeby lepiej się czytało.

Opublikowano

CTF działa , tylko jest tak nie raz że piszę że ctf 10 min a czeka się 15 , a jak piszę 5 min do zapisania się to się nie da . Takie bugi ;/

Opublikowano

tyle ze jak mnie pisze koniec CTF to za 5 min wyskoczy ze za pare minut znowu sie zacznie ijak sie skonczy to znowu sie za kilka minut zacznie i tak w kolko

Rekrut
Opublikowano

Sh4ke: Na pewno nie grałeś trochę. Od 2-3 dni jest bug i po prostu CTF oszalał. Trzeba czekać na odpowiedź od GM'a.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Teraz nie ma CTF, został zbugowany po tym jak dodano Fortece w Constantynopolu. Teraz mamy znowu serwer OFF z powodu prac, więc można tylko czekać i być dobrej myśli, że poprawią parę rzeczy =)

/gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...