Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gift code

bartolonio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wy za herezje siejecie... na minecraft.net giftcode kosztuje 81zł, i jest możliwość płatności przelewem bankowym... tak więc proponuje kupić przez minecraft.net.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

@up up

Stormy ja o żadnych dolarach nic nie wspominałem tylko pisałem że na minecraft.net za euro można kupić -.- czytaj ze zrozumieniem

Opublikowano

UP: Przepraszam, ale... Czy ty nie umiesz czytać ?!

Pisałem Ci już dwa razy, napiszę po raz trzeci.

Co do pytania to wystarczy wpisać Gift Code na koncie które masz i tyle. Tylko, że w przypadkach Gifów za 15zł on Ci da prawdopodobnie jakieś konto.

Te 15zł wydaj na cokolwiek tylko nie Gift Code. Jak chcesz mieć premium to tylko i wyłącznie Minecraft.net. Płacisz w ojczystej walucie poprzez przelew bankowy i grasz ile chcesz. A tak to stracisz za tydzień konto. :)

Walutę zmień sobie na euro.

A więc. Buy Now -> Wybierasz opcję po lewo, czyli premium dostaniesz na konto na którym jesteś zalogowany w trakcie kupowania -> Wybierasz Polska ( wtedy Ci zmieni walutę na euro ) -> Opcja Przelewy24 MoneyBookers -> Klikasz ten przycisk aby przekierował Cię dalej -> Wypełniasz jakieś pomniejsze dane ( w tym wybierasz bank ) -> Przekierowuje Cię do banku -> Logujesz się -> Wypełniasz przelew i w tytule podajesz chyba nr transakcji który Ci się ukaże przed zalogowaniem do banku.

Napisałem Ci opcję którą ja płaciłem. ^_^

Przelicz ile to Ci wychodzi te 19.95 Euro na PLN poprzez tą stronę choćby -> http://www.paysafeca...php?language=pl ( PaySafeCard kalkulator walutowy )

No i co ? Wpłacasz polskie ok. 88zł ( coś takiego Ci powinno wyjść ). Następnie dostaniesz e-maila z potwierdzeniem. ;)

Przelewasz normalnie POLSKIE ZŁOTÓWKI.

E9mwj60.png
Opublikowano

Aha czyli wychodzi gdzieś

Wielkie dzieki dzisiaj limi dam wam jutro dzisiaj kupie chyba :P jeszcze raz dzieki

Kwota w wysokości 26.95 Dolar (USD) odpowiada kwocie 83.89 Złoty polski (PLN)

błagam zdejmijcie mi chociaż kilka %!!

Opublikowano

Pomyliłeś się w Stanach w Ameryce kosztuje 26.95 $ a w europie kosztuje 19.95 euro sam na początku myślałem że po prostu Minecraft podrożał.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY

Opublikowano

w Ameryce kosztuje 26.95 a w europie 19.95 w europie jest EURO a w Ameryce dolary pomyliłeś się .

//dblpost

DAMN THIS PROFILE IS FANCY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...