Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaostrzenie zasad?

Gość azerf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak mogliśmy dziś zauważyć użytkownik:Yeens zaspamował nam forum -.-Dla niego to chyba ban na Ip,choć według mnie lepsza była by smierć xD

Koniec żarcików^^Dziwi mnie po co on to zrobił i proponuje aby wprowadzić rygorystyczniejsze zasady oraz może jakiś test przy rejestracji.Test sprawdzający np: znajomość zasad i jeśli użytkownikgo nie wypełni go nie będzie mógł pisać.Na forum jest porządek a tu przychodzi jeden taki gostek i spamuje w każdym temacie,no i zaczyna panować chaos i nieporządek.Co o tym myślicie?

Opublikowano

Niestety, MPC nie jest pierwsze ani ostatnie, a takich osob jest cala masa, pozatym nawiasem mowiac tego rodzaju "zabezpieczenia" tylko utrudnily by rejestracje. Jak widac aktywnosc moderatorow oraz adminow jest zbyt mala (chociazby dlatego, ze owy spamer jeszcze nie dostal bana). Nie, nie nazekam, jasne jest, ze poza forum jest zycie i inne o niebo wazniejsze sprawy. Co proponuje? Nabor. Na global modow i modow poszczegolnych dzialow (minimum 2 na dzial). Pozatym co to robi w FanArcie o.O

sygna1pp0.png

GG: 842438

Opublikowano

Jedna sprawa. Moim zdaniem to dobrze, że jesteście wrażliwi na takie rzeczy. Jednak należy się sprostowanie. Niektóre osoby z administracji (admini, global modzi, modkowie) są dorosłymi ludźmi, co sprawia, że ich czas poświęcany dla forum jest zdominowany przez inne obowiązki- naukę, rodzinę, pracę itp. Tak więc należy się odrobina wyrozumiałości. Po drugie zostanie global modem to nie jest taka prosta sprawa. Trzeba zostać zauważonym przez admina. Ilość nie znaczy jakość. Moim zdaniem dawanie gm na lewo i prawo, a potem ich cofanie bo ktoś poleciał w wałka to ostatnia rzecz, której chcemy.

Wyrozumiałości! ;P

Opublikowano

Jaka ironia losu.. ja trafiłem moment jak ów pan pisał sobie swoją "reklamówkę" w moim dziale, bach! i po 10sek. Kosz ;p To się nazywa skuteczność ;D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Z tymi stanowiskami modków to sie zgadzam bo więcej szkód sie narobi niż porządku*Ale można by wprowadzić może jakąś rangę np:czyściciel(1zaufana osoba) ,którego zadaniem by było usówanie takich topiców,closanie tematów gdzie zaczyna sie spam itd aby osoby typu:global mod,admini oraz ini mogli zająć sie udoskanalaniem swoich działów.Taka osoba musiała by być kompetenta i choć troszeczke obeznana co i jak na forach.Ale to dylko decyzja adminów ^^to są tylko moje sugestie,które może kiedyś pomogą^^

EXPmIpC.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...