Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] VPS Exone i Kbot

hokus~pokus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z kbotem na VPS exone, windows xp, net framework 3.5 i 4.0. Jabber jest wpisany dobrze. Proszę o pomoc na forum lub pod numer gg: 22767637. Z góry dziękuję, za pomocne posty będą lajki :)

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

@Up boże koszmarnie wygląda.. idź poczytaj bajeczki przecież każdy wie, że łatka do kbota jest już w instalacji wersji 6.44...

@Topic.. gry grasz nie loguj się do jabbera :) na kbocie oczywiście.

Opublikowano

@Up boże koszmarnie wygląda.. idź poczytaj bajeczki przecież każdy wie, że łatka do kbota jest już w instalacji wersji 6.44...

@Topic.. gry grasz nie loguj się do jabbera :) na kbocie oczywiście.

Nie każdy. Nie korzystam, więc nie wiem. Wniosłem do tematu wątpliwość, o której zainteresowany mógł nie wiedzieć.

Widzę, żeś nerwowy jakiś. Weź se jakiego świerszczyka i idź do łazienki się odpręż.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie każdy. Nie korzystam, więc nie wiem. Wniosłem do tematu wątpliwość, o której zainteresowany mógł nie wiedzieć.

Widzę, żeś nerwowy jakiś. Weź se jakiego świerszczyka i idź do łazienki się odpręż.

Pozdrawiam.

Nie jestem pedałem sorry, mam dziewczynę...

Opublikowano

Nie ma żadnego błędu!!!!!!! Przy logowaniu konta na kbocie checking license bot stoi, i dalej sie nie ładuje. Rozumiesz? licencja jest

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

reinstall kbota ew. zrob jabbera nowego ja mam wpisany zupelnie inny jabber niz.ten na ktorym mam licencje :)

zakaz handlu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...