Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ban za refy

omyk123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj gdy logowałem się na konto ujrzałem komunikat twoje konto jest zablokowane, ban na 3 dni, Sprawdziłem refy ( tylko 3, a jeden 10 lvl ), tam tez bany na 3 dni, mam pytanie czy Riot teraz sprawdza czy ktoś robi refy i przez to można dostać poważniejsze kary.

PS: To tak z innej beki, czy można dostać jakąś rekompensatę za zbugowane ip?

Opublikowano

Nie wydaje mi się, że ten ban to za refy. Na starym systemie 1.0 sprawdzali dopiero po przejściu liczby 20 wypełnionych refków.

Mogłeś opuścić rozgrywkę, przeklinać itp. i za to dostać bana.

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

Co masz napisane podczas logowania?

Ban z trybunału to wiadomo - reporty.

Naruszenie Warunków użytkowania League of Legends - wszystko co jest niezgodne z regulaminem tj. robienie reffów, modyfikacja clienta, mody, cheaty, hacki, boty etc.

Jeżeli robiłeś reffy z 1 adresu IP to w 90 % jest ban właśnie za to.

PS: To tak z innej beki, czy można dostać jakąś rekompensatę za zbugowane ip?

Nie będzie żadnej rekompensaty ponieważ jest to bug tylko wizualny.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

bany za refy się sypią, ja też tak dostałem, i bana na konto i na refy którymi ostatnio grałem :)

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Kashaoe na ciebie też przyjdzie pora, mają logi ^^ a cd. refów - ostatnio popularne stało się robienie refów na zamówienie (bardziej popularne, bo już dość długo to jest) i oni próbują temu zapobiec, dlatego takie kontrole

Opublikowano

Ee.. Nie rozumiem. Czyli nie można sobie samemu robić refów ?

Tak to zrozumialem z powyższych odpowiedzi.

Przecież w LoLu multikonta są dozwolone.

Opublikowano

Ee.. Nie rozumiem. Czyli nie można sobie samemu robić refów ?

Tak to zrozumialem z powyższych odpowiedzi.

Przecież w LoLu multikonta są dozwolone.

Multikonta =/= robienie refflinków .

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Myślę że to raczej nie wina refflinków. Ja na moim koncie otrzymałem tylko blokadę na program za robienie samemu. Było to ok. miesiąc temu.

RWRuaWtfX19ldXdfX18xMDhfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX182X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Zamiast zadawać pytania na forum wystarczy sprawdzić maila. Tam jest wszystko napisane.

Z tego co wiem, to za robienie refów niema banów. Jedynie mogą Ci odebrać wszelkie nagrody i zablokować dalszą możliwość robienia ich. Tam przynajmniej było jakieś 3 miesiące temu.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jeśli będziesz samemu robił refy w systemie 2.0 to prawdopodobnie dostaniesz bana. Oczywiście jednego możesz zrobić ale już w większej ilości doprowadzi to do zablokowania możliwości korzystania z systemu polecania innym gry. Równoznacznym jest, że zakupienie czy też "złożenie" na allegro zamówienia w postaci iluś tam kont poleconych grozi blokadą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...