Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] WIN 7 nie czyta plyt dvd-rom.

malacha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jakieś 2 lata temu kupiłem se laptopa COMPAQ.Czytał mi płyty wszystko było w najlepszym porządku.

Problem narodził się pół roku temu po odtworzeniu CS 1.6. Nie odczytało mi płyty gra była orginalna.

Zostawiłem to bo myślałem ,że tylko mi tej płyty nie czyta. Lecz później kupiłem sobie sims3,settlers7,i wiele innych płyt dvd-rom. Również mi ich nie odczytało.Czytałem wiele poradników na ten temat. Więc tak w rejestrze nic nie miałem plików które są napisane na różnych forach. Pobrałem jeszcze nero info tools i tam pisze ,że mi powinno czytać ,ale (co dziwne) zapisywać na płytach nie. Płyty CD czyta mi normalnie. Ściągnełem program CClean ,sprawdziłem i naprawiłem pliki w rejestrze.(Zresetowałem po tym komputer) Ale nic nie pomogło nadal nie było ikony gry. Zainstalowałem również program DriverMax i aktualizowałem sterowniki... Nic nie pomogło (Oczywiście zresetowałem komputer ponownie).

MOJE ZASOBY :

Zdjecie sys.:

To jest ukryta treść, proszę

Zdjecie menagera urz.:

To jest ukryta treść, proszę

Podobny obraz

Opublikowano

to normalne, kup nowy napęd albo najlepiej napęd zewnętrzny

naprawić nie potrafisz i tak

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...