Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Dziwny problem

Taqman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dziś zainstalowałem ace client i zaczynam patchowac 3.35.1 wszystko sie spatchowalo ale gdzi patchuje 3.35.2 to sie patchuje i staje na:

aktualizowanie dzwięków i archiwów

pisze jeszcze :updating client archive{Heropak_client}

i staje na ty i sie nie da ruszyc dalej

Opublikowano

1. Sprawdź czy masz odpowiednią ilość miejsca na dysku.

2. NA pierwszym ekranie wybierz ikonkę trybików po prawej stronie u góry i włącz opcję, która pozwoli pobierać dane od innych.

3. Włącz dane naprawcze

4. Odinstaluj lola i zainstaluj ponownie.

5 Zainstaluj Ace ponownie.

Nic innego nie przychodzi mi do głowy.

ps. Czasem wystarczy po prostu poczekać lub zresetować kompa i uruchomić patchowanie ponownie.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Siema dziś zainstalowałem ace client i zaczynam patchowac 3.35.1 wszystko sie spatchowalo ale gdzi patchuje 3.35.2 to sie patchuje i staje na:

aktualizowanie dzwięków i archiwów

pisze jeszcze :updating client archive{Heropak_client}

i staje na ty i sie nie da ruszyc dalej

Już 5 minut poczekał i sranie żarem... Ace Client tak ma... Heropak dość długo sie instaluje , po prostu czekaj...

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

jest jeszcze jeden problem jak sie loguje to pisze serwer odrzucił wersje 1.63.12_07_23_16_14

wie ktos oco chodzi i niech tu ktos napisze komu ace client w tym momencie chodzi i da sie logowac?

Opublikowano

jest jeszcze jeden problem jak sie loguje to pisze serwer odrzucił wersje 1.63.12_07_23_16_14

wie ktos oco chodzi i niech tu ktos napisze komu ace client w tym momencie chodzi i da sie logowac?

Masz stara wersje... ściągnij najnowsze patche jeżeli nie ma nic nowszego to czekaj (zazwyczaj kilka godzin) aż wrzucą nowy patch na stronę .

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Obecnie mam normalny bo wymieniłem sprzęt i lece na najwyższych teraz :P

Ale przez około 4-5 miesięcy korzystałem z Ace-Client i wiem jak to działa , zawsze jest to samo. Jeżeli masz najnowszego dostępnego patcha i wywala Ci błąd że odrzucił wersje to czekaj aż wydadzą nowy patch na stronie .

"Well, not sure if you've checked the chat on the bottom of the page, but the thing is that, for some reason D8gg3r has been ... away...

We don't know if he's sick or just taking vacations, fact is, we haven't seen him for days now and he's the only one currently able to make the patches...

Sorry for the inconvenience,

Chinoman10. "

to ze strony Ace-Client . Czyli szybko w skrócie na polski , D8gg3r gdzieś zniknął a oni nie mają z nim kontaktu od kilku dni więc narazie nie będzie patcha (D8gg3r to osoba odpowiedzialna za robienie patchy dla Ace-Client)

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...