Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlaySRo HACK ! Free silk

kamilod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. mam maly problem gdyz kiedys mialem tego Hacka ale teraz nie moge go pobrac bo wyskakuje ankieta do wypelnienia i po wypelnieniu ankiety wlonczy sie pobieranie ale gdy uzupelnie ankiete to nic sie nie dzieje wiec prosil bym czy mogli bys cie sprobowac to pbrac i dac to na np. zippy ?? albo dajcie jakis tut. jak pobrac plik omijajoc ankiete taka jak tam jest. z gory dzieki

link do hacka: http://www.everg0n.com/playsro-hack/

foto ankiety : http://desmond.imageshack.us/Himg442/scaled.php?server=442&filename=asdyg.png&res=landing

PS.: sorry za pisownie ale mam angielski pakiet jezykowy :)

Opublikowano

pobierz, a za parę dni nie będziesz miał konta ;) nie wiem czy ludzie są tak głupi czy tylko udają..

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Ile razy mam pisać nie istnieją rzeczy typu gold hack , czy free silk hack , to wszystko ładnie wygląda na filmie , ale po 2 dniach nie będziesz miał konta.

Opublikowano

Tak jak piszą wyżej, nie istnieją takie hacki, a co do komentarzy czy opinii innych ludzi może 2 czy 3 kumpli zebrało się porobiło se po parę kont i napisali, że super działa itp itd pozdrawiam i proponuje nigdy nie bawić się w takie hacki :)

1344088604-U104816.jpg

SilkroadFan

Opublikowano

@UP:

WTF?

Co do topicu, do żadnego servera nie istnieją hacki takiego typu. Od 2006 roku (hack isro) nie ma już możliwości w ingerencję plików tak aby dodać sobie silki itp.

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...