Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gra ktoś jeszcze ?

ZerV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, gra ktoś jeszcze z MPCforum w Mapla? Widzę że to podforum upadło, i chcę zobaczyć czy można coś jeszcze z tego zrobić =)

Sygnatura.

Opublikowano

emmm... gram czasem ja, Seldek i Młody ;) jak z resztą nie wiem, jak chcesz pomóc w "rozwoju" tego działu to spoko, chętnie ;)

obecnie mam tutaj "moderatora" więc pisz do mnie na gg, zawsze jakoś pomogę ;)

gg- 8298384

pozwól że zmienie nazwę na bardziej odpowiednią ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Grałem z 2 lata temu, dzisiaj odpaliłem soundtracka z Henesys i aż łezka mi się zakręciła w oku. Chyba wrócę do grania <3

Opublikowano

Kurde Maple Story to były czasy :D Tiger Sushi i reszta :D super Gra ! Polecam oczywiscie Gram na Maple Story Global Jak Ktoś Gra to niech napisz do mnie na gg : 44199804

Swiat Windia chce zrobic Polska GIldie !

Walka Honor Wiara Sprawiedliwość Nadzieja i Miłość - Tego uczmy się od Osób Które Oddały Życie Za Nasz Kraj

Rasista to też człowiek Tylko on różni się Nienawiścią do Innych Ludzi Z wielu Powodów

Problem Na Serwerze ? Napisz Sprawdzimy co się da Zrobić

178.19.107.138:25026 Serwer RPG+Frakcje Trwają Konfiguracje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jeszcze pogram czasami. Jak ktoś chętny do gry na Kradii/Ems. piszcie gadu : 28042725,finanse,oczywiscie odpale coś kasy .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra w mapla w tym momencie jest troche bez sensu . Każda nowa klasa jest Overpowered ( za silna porównując do innych klas) i gra prowadzi nas za rączke a żeby było śmieszniej gra wprowadza update'y takie jak premium mini dungeon za prawdziwą kasę więc ja się pytam gdzie tu sens gry. 0 teamplayu ma ta gra teraz wszystko można robic samemu

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tyle że samemu jest nudniej i gra szybciej się przejada.

gram na ems kradia nick CoreQ

SayanPL.gif
Opublikowano

Gra w mapla w tym momencie jest troche bez sensu . Każda nowa klasa jest Overpowered ( za silna porównując do innych klas) i gra prowadzi nas za rączke a żeby było śmieszniej gra wprowadza update'y takie jak premium mini dungeon za prawdziwą kasę więc ja się pytam gdzie tu sens gry. 0 teamplayu ma ta gra teraz wszystko można robic samemu

Grając samemu, gra znudzi ci się po wbiciu 100-120. Chociaż masz rację, teraz gra jest kurewsko prosta, 110 na ems wbijałem chyba przez 3 dni., co byłoby nie do pomyślenia bez cheatów przy starych wersjach.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...