Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] Shaiya Haven

Gość Yuki997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mozna zapisać plik instalacyjny bo ja na jeden raz tego nie ściągne i chciałbym sobie wstrzymać i ponowić następnego dnia instalacje

:) Da się tak ? :P

Opublikowano

A mozna zapisać plik instalacyjny bo ja na jeden raz tego nie ściągne i chciałbym sobie wstrzymać i ponowić następnego dnia instalacje

:) Da się tak ? :P

FreeDownloadManager, pobierz sobie taki program :)

Opublikowano

Nie ^^ ja osobiście nie polecam :) To moje zdanie wiec nie puszyc sie -.- ~! Atmosfera na tym servie jest do d*** zgrania moze i jest ale wylacznie pvp... -.- Wykonanie żałosne. :) Nie polecam Plue ~! ^^ <_< <_< <_<

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiem ,że daty się sporo różnią i za to przepraszam ,ale zapraszam do gry na tym serverze. Dużo Polaków w razie Pomocy możecie pisać do mnie na nick: ViVus Pomoc możecie znaleźć również dołączając do gildii.Obecnie najpopularniejsza Polska gildia to _Enigma_ ,która się rozpada. Proponuje dojść do gildii Polskiej Invictum. Nowo założona z grupki ogarniętych osób chętnych do pomocy nowym graczom. Gildia przyjmuje graczy na okres próbny aby uniknąć niepowodzeń typu:wyzywanie na czacie gildyjnym, nieogarnięci gracze ,którzy każdego wyzywają. Najlepiej jeśli ten kto dołącza do gildii ma ts'a ale z tym mam nadzieje nie będzie problemu.

P.S

Obecnie trwa przerwa techniczna

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...