Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Sura WP 75 lvl vs MAXI MAXI

MadafakaMamSkładaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@keres

Ale ekspert z ciebie... Pragnę zauważyć, że to nie zwykłe serao tylko czerw. (zin'y) Czyli one są zdecydowanie mocniejsze niż zwykłe setao. Film trafnie nazwany, bo spota MAXI MAXI ogarnia? Ogarnia, naj spota w grocie z najmocniejszymi mobami!

GieZet

Czy ty czytales o czym mowilem?

To co robil zrobil by na kazdym innym spocie z czerwonym setau, problem w tym ze on nie bil calosci, a jak probowal brac to padl, ew uzywal bialych flag.

Keres, a myślisz, że na jakim spocie expiłem buffkę bez medalu ;)? W 24h od 75 do 89 w pt :)

Zauwaz, że dolurywałem spota jeszcze buffką i był czysciutki, a w dodatku strachu na P nie mam i oddanych konarów zelkova też, a

to jest mnostwo dodatkowego absu.

Nie wiem o co chodzi ci teraz, filmik ktory przedstawiles pokazuje jak bijesz spot na "czesci".

Do tego uzywasz medalu ktory jak widac pomaga bardzo na tym spocie.

Na filmiku widac wyraznie ze kiedy setau sbiera sie wiecej niz pol sali, spadasz odrazu i albo tracisz biala flage albo padasz.

Opublikowano

kamugo znasz sie tak samo jak moja babcia na metinie

co do obrazen do pz to tylko z ostrza 12 % na strzaly ok 57% blok jedyne 6% w helmie ;)

Na metinie znam się bardzo dobrze, to co napisałem jest jak najbardziej poprawne. Gdyby wbić te bony o których mówiłem + pż + skille P to ogarnąłbyś bez medalu spokojnie całego spota.

Opublikowano

@kamugo

to tak, "najbardziej poprawne" to to nie jest bo bloku maksymalnie na PLu jest 53% (20 butki, 10 czapka, 15 tarcza, 8 zbroja). Kolejna sprawa 32% obrażeń do pż, bonus do pż w zbroi, a ten z czarowanego ostrza to nie to samo (polecam poczytać o tym na forum metka)

@keres

gdy brałem "całego" spota (wtedy gdy padłem) jedynym powodem przez który padłem było szwankujące nno po zejściu z konia, zauważ że padło odrazu, dlaczego niby nie padlo jak bralem spot "na części" a no bo dlatego, że je poprawiłem po zejściu z dzika

"używanie flag" byly używane wlasnie po zejściu z dzika czyli dokładnie wtedy gdy nno po zdjęciu itema się ZBUGOWAŁO i padało ciągle gdyby nie to takie spociki byłyby czystą przyjemnością

"spot bity na części" zauważ ile tam jest mobów na początku, reszta która podeszła były to pojedyncze grupki dolurowane przez szamankę, ach prawie zapomniałem, koxie PLa, weź takiego spota nawet w częściach, potem chętnie o tym z tobą podyskutuję

tak ponownie oglądając ten filmik przyszła mi na myśl jeszcze jedna rzecz, a więc tak nawet jeżeli żołnierze nie były brane wszystkie na raz to zauważ takie coś że ledwo po wybiciu żołnierzy podeszły grupki od szamanki i były na mnie już wtedy wszystkie magistraty i łuczniki, a to chyba one są najtrudniejsze do utrzymania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...