Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Sura WP 75 lvl vs MAXI MAXI

MadafakaMamSkładaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obrażenie bo pż max 32 %, czyli przy 4000 obrażeń każdy hit daje ci około 1200 pż + full na blok (42% na pl)+ full na strzały (65%)+ byle jaki wp z buffem 40% to ogarnie.

Opublikowano

Jakie ty masz sr w trutce? i ile na diabły?i defa?

Średnie i ile na diabły na pisał -,-

Co do filmiku to wielkie GZ ;d

Opublikowano

Trzeba chyba troche sprostowac.

To co pokazal gosc jest fajne, lecz troche kitu w tym filmiku.

Bicie spota na kilka razy to nie jest bicie calego spota (w pewnych momentach filmiku widac jak sklada sie nie raz keidy setau do niego dochodza).

Ratuja go hity ktore sa wysokie dzieki temu medalowi, bez nawet by nie ustal polowy z tego co bral z medalem.

Tak wiec filmik powinien sie zwac bicie setau w grocie, bo to ze maxi maxi czyli najwiekszy spot nic nie znaczy, bo gosc nie bral calego spotu.

Jesli nakreci drugi filmik bez medalu, w ktorym luruje calego spota i go wybija, czapki z glow, jednak ja juz ze swojego doswiadczenia powiem ze czegos takiego na tym lvl nie zrobi.

Opublikowano

@keres

Ale ekspert z ciebie... Pragnę zauważyć, że to nie zwykłe serao tylko czerw. (zin'y) Czyli one są zdecydowanie mocniejsze niż zwykłe setao. Film trafnie nazwany, bo spota MAXI MAXI ogarnia? Ogarnia, naj spota w grocie z najmocniejszymi mobami!

GieZet

Opublikowano

Keres, a myślisz, że na jakim spocie expiłem buffkę bez medalu ;)? W 24h od 75 do 89 w pt :)

Zauwaz, że dolurywałem spota jeszcze buffką i był czysciutki, a w dodatku strachu na P nie mam i oddanych konarów zelkova też, a

to jest mnostwo dodatkowego absu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...