Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Składanie] Pomocy

DaX121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupic komputer do Grania czy moze mi ktos dac jakas oferte z alegro/ceneo koputer do budżetu 1600 zł ?

Opublikowano

Zakładam, że komputer ma być pod BF'a 3, jeżeli topic założyłeś w tym dziale.

Jeżeli nie to zajrzyj tutaj

http://www.mpcforum.pl/forum/439-komputery/

Mimo to, jeżeli masz 1600zł to polecam ten, warto uzbierać te 200zł więcej...

http://allegro.pl/asus-h61-i5-3450-4x3-7ghz-16g-500g-gt610-2g-system-i2529970978.html

Opublikowano

@UP Znam dużo osób, którzy nie umieją po prostu sami składać komputera i kupili na allegro. Ważną rzeczą jest, po prostu sprawdzić komentarze sprzedającego.

Opublikowano

Tylko że na tym kompie nie zagra w bf-3... Co najwyżej na low w 1024x768 z lagami.. A tak w ogóle w takich sklepach jak techplanet i morele.net składają kompy.

Opublikowano

dzis budżet zmienil sie do 2000 tysiecy mozecie mi powiedzec jakie czesci moge kupic by zagrac w bf z np 60 fps na niskim na grafice 1024x768

Opublikowano

Tylko że na tym kompie nie zagra w bf-3... Co najwyżej na low w 1024x768 z lagami.. A tak w ogóle w takich sklepach jak techplanet i morele.net składają kompy.

Ryj.. komputery z allegro to śmiecie, ten co Ty dałeś to gówno kompletne.. nie warto dozbierać.. wprowadzasz go w błąd tylko

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Karta dobra, RAM Kingstona, procesor może być choć nie wiem czy nie będzie ograniczał o parę % (mogę się mylić nie widziałem benchmarków 560)

Zasilacz z no name z obudowy.

Dysk trochę słaby.

Obudowa też mogła by być lepsza.

Płyta główna bez możliwości rozbudowy.

Typowy allegrowy gotowiec dadzą jeden bardzo dobry podzespół, a resztę słabych.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@UP jakbym wiedzial ze na nim bf bedze dziala to dysk bym zmienil na 1 tr procesor według mnie jest doby 4 x 3,6

@Edit

Bo dysk nie jest zbyt drogi 290 zł za 1 Tr

Opublikowano

@Up

Nie patrzy się na to ile ma Ghz i rdzeni do gier bo gry obsługują maks 3 rdzenie.

Np. i3 2120 jest lepszy od wszystkich Phenomów II x4 chociaż ma tylko 2 rdzenie, a taktowanie 3,2 Ghz.

Na rdzenie patrzy się gdy używa się aplikacji które wykorzystują większą liczbę rdzeni.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@up Dzieki wszystkim mozna zamknąc temat najbardzej dziękuje

-Velociraptorus

-Flap_PL

Temat do zamknięcia (kupuje zestaw wypisany przez Velociraptorus)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...