Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FreedomCraft [Dedyk] [24/7] [WL] [No-Premium] [Survival] [M]

ayna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden z najlepszych SRV na świecie i najlepszy na MPC, wszyscy są mili, uprzejmi i pomocni aż miło się gra. Stanowczo polecam!

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

21.12.2012 - Koniec Świata!

Dzisiaj kończy się kalendarz Majów z czym wiąże się długo zapowiadany Koniec Świata! Tak, wiemy, Toyota ma wyprzedaż... Ale nie mogliśmy przegapić takiej okazji do przeprowadzenia eventu! I to nie byle jakiego! Jeszcze zdążycie! Na post-apokaliptycznej mapie należy odnaleźć zagubiony skarb i ocalić serwer przed zagładą! Cała historia jest w książkach na spawnie. Powodzenia!

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Najgorszy serwer jaki do tej pory widziałem tego typu

Inni polecaja bo coś za to dostają gracze diax eq zabijają wszystkich w około grać się nieda pojebane eventy gdzie ciągle sie ginie jednym słowem nie wchodźcie bo stracicie czas na takie gówno

eJwLTs3LS_QuSszMS-TiCq7Kz87O5_LNzEtNLkpMK-FyLkpNLUgtKuYyNAAhI1NTLgMAuHIPfQ~~.png
Opublikowano

Na prawdę? Minusy jakie zauważyłem zaraz po wejściu na serwer:

* jeden gracz? rzeczywiście bardzo zachęcająco się zaczyna..

* rejestracja, śmierć - niby ujdzie, gorzej, że zabiera od razu power z pluginu factions

* beznadziejna zabudowa, słabe zagospodarowanie terenu

* pomysł ze zchodzeniem ze spawnu - bezcenny (tzw. rozwal sobie zbroje już na spawnie)

* zauważyłem domek bardzo zbliżony do kilku z mapy, jaką pobrałem ponad pół roku temu z angielskiej strony - ciekawie się zapowiada, już na początku nie umiecie sami wymyślać swoich budowli, to co byłoby później?

* regulamin śmieszny, zupełnie nie reguluje pewnych norm na serwerze - pisany na odwal

* śnieg w środku spawnu? pod dachem? - budynki są również dziwnie bezużyteczne, wyglądają jak zrobione zupełnie w innym celu do gry na singlu lub RPG, jednak to przecież nie ten typ serwera - więc po co ta mapka?

* pobrana mapa, już widzę - do tego po co wam drogi z różnych kolorów wełny skoro nie macie pluginu, który zamienia wózki w auta?

* TO NIE JEST SERWER FB - TO SERWER DZIAŁKOWY (jaka różnica? k*rwa ogromna! - kto jest doświadczony w mc to wie)

* znów śnieg, wszędzie śnieg - widać umiejętności administracji, gdzie nie potrafią napisać dwóch komend, czy jak kto woli dodać dwie flagi

Dobra nie mam zamiaru już iść dalej, bo to co było do udowodnienia - już wykonałem. Nie cierpię, gdy osoba która ma gówniane pojęcie o MC - bierze się za recenzowanie serwerów i ich ocenianie. Gram na serwerach mc od początku i do tej pory nie znalazłem serwera, który mógłby dostać noty 10/10, bo zawsze znajdzie się jakaś wada. Ten serwer zasługuje na 0/10 - szczególnie za podawanie złych fałszywych informacji oraz za łamanie praw autorskich. Heja.

Opinia ma to do siebie, że jest SUBIEKTYWNA, więc nie "hejtuj" mnie tylko dlatego, że napisałam co ja sądzę o serwerze. Nie podoba się to nie graj. Szanuję Twoje zdanie, ale nie musisz od razu uciekać się do kłamstw typu "mapa ściągnięta z internetu". Nie wiesz to się nie wypowiadaj i już. Najlepiej, siedzieć i mówić, że nie potrafimy budować i że wszystko jest, za przeproszeniem, do dupy. Co do śniegu... czepiasz się o coś, o co nie powinieneś. Zima jest! I powiedz mi jeszcze, czego brakuje Ci w regulaminie? Widać, że przyczepiałeś się na siłę do czego tylko mogłeś. Podczas, gdy ja zalety mogłam mnożyć jeszcze długo.

@topic:

Zaktualizowaliśmy serwer do wersji 1.4.6.

Opublikowano

Po to odświeżamy reklamy, żeby byli gracze i cały czas skupiamy się na tym,żeby było ich więcej. Trafiłeś na jednego? Bywa na każdym serwerze. Budynki są nasze - znaleźliśmy raptem kilka udostępnionych. Nad regulaminem pracowaliśmy, więc nie zarzucaj nam, że jest pisany na odwal, zwłaszcza, że nie jedna osoba go pisała, to tylko Twoje zdanie. Mapa nie jest pobrana. Drogi są zbudowane, bo taki wymyśliliśmy sobie wygląd serwera, nie planowaliśmy robić żadnych aut, ale rozumiem potrzebę szpanu znajomością pluginów.

Śnieg? Były święta, sami gracze chcieli, żeby był śnieg. Jest też na niektórych działkach, na ich własną prośbę. Nie byłeś na tyle długo na serwerze, żeby móc go gruntownie ocenić od wewnątrz, ale podobno tylko mądrzy wiedzą kiedy zamilknąć.

Twoja opinia przedstawia Cię w mocno słabym świetle. Nie umiałeś nawet oszczędzić sobie pojazdu po administracji. Z tego co napisałeś wynika, że serwer obleciałeś po łebkach i nawet nie miałeś okazji poznać graczy bo trafiłeś na moment, że nikogo nie było.

0/10 daje BYŁY właściciel jakichś serwerów? To jest dopiero śmieszne. My przynajmniej stworzyliśmy sami jeden serwer i staramy się o niego dbać.

Życzę Ci na przyszłość większego dystansu (zwłaszcza umiejętności obiektywnego ocenienia samego siebie,zanim ocenisz kogoś i cudzą pracę) i umiejętności wyrażania opinii w kulturalny sposób.

Wszystkich, którzy poszukują serwera dla siebie, gdzie gra się na luzie i z humorem, nadal zapraszamy do nas.

18:50

aaa_zps95834722.jpg

19:35

aaaaaaaaaaa_zpsc9a85faf.jpg

Opublikowano

Konkurs świąteczny zakończony! Wczoraj wyłoniliśmy zwycięzców! Uznaliśmy, że główną nagrodę dostaną Jenkins i xBlayeRx - po 2 tyg. vipa! Zapraszamy również do budowania spawnu na Survivalu! Przybywa tam coraz więcej budowli. Kończy się rozpiska eventów na ten miesiąc, jakie proponujecie następne? :>

Pozdrawiam i zapraszam

Opublikowano

Freedomcraft jest robiony z pasją prze ludzi którzy chcą grać w MC a nie na nim zarabiać. Konstruktywna krytyka jest więcej warta niż dupowłażenie podwładnych którzy trzęsą porami przed degradacją za niezgodę z poglądami wszechwiedzącego pana V.

Dość się nasłuchałem o panu V i jedno jest pewne, jest niezłym intrygantem i potrafi manipulować ludźmi ale na tym się jego zdolności kończą, pewnie wszystkim naokoło opowiada że Freedom jest kopią Fpoe to w sumie tak jak by powiedzieć że każdy samochód który został wyprodukowany na linii produkcyjnej jest kopią Forda, jak za mądre odsyłam do Wikipedii. Nikt nie potrzebuje robić multikont gracze wchodzą na forum z własnej nieprzymuszonej inicjatywy nikt nikogo nie namawia do bojkotu postów po prostu my wiemy na czym stoimy i bronimy swoich racji.

Freedom jest głównie po to żeby ludzie mogli w miłej atmosferze pograć w Minecrafta. Wkrótce zmieniamy typ serwera, pewnie i wtedy wejdzie ktoś od was z Fpoe i powie że kopiowaliśmy, taki już niestety macie feler.

Zapraszamy wszystkich którzy chcą pograć w miłej atmosferze, z fajnymi ludźmi na serwerze tworzonym przez dorosłych ludzi.

Co tydzień Eventy z nagrodami a wkrótce zupełnie nowy typ rozgrywki.

Opublikowano

Nie wiem czy już może ktoś wspominał w temacie, ale zamierzamy wprowadzić na serwerze WL. Na naszym forum istnieje już, gdzie można składać podania. Po włączeniu Białej Listy nowi gracze też będą mogli też pisać o przyjęcie tutaj. ;] Co do zmian to wiadomo - zdania są podzielone, ale akurat co do słuszności wprowadzenia ograniczenia w postaci WL wszyscy są zgodni. Mam nadzieję, że to nie utrudni, a ułatwi nowym i obecnym graczom rozrywkę na naszym serwerze.

Opublikowano

Nowa mapa już w przygotowaniach. ;] Ręcznie robiona. Mam nadzieję, że Wam się spodoba i docenicie nasza pracę. ;] W sobotę prawdopodobnie będzie następny event (tradycyjnie już o 20).

Pozdrawiam i zapraszam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po długim czasie odświeżam!
Zapraszam do zapoznania się z treścią reklamy i do składania podań w komentarzach (Lub na naszym forum, które niestety trzeba sobie wygooglować - nazwa serwera jest podana)

Opublikowano

Na serwerze gra już trochę osób, ale dla nas to wciąż mało. :) Zapraszamy! Dorzuciłam do reklamy link na dynkę. Można sobie poobserwować. :)

Opublikowano

Pojawiły się małe komplikacje, ale jesteśmy w trakcie rozwiązywania problemu. Zapraszamy do składania podań! :)

Opublikowano

spoko zaraz wbijemy i zobaczymy co ciekawego ;)

Na serwerze mamy WL, więc musisz złożyć podanie i jak jest napisane w reklamie - zainstalować wymagane modyfikacje. ;]

Opublikowano

Od paru dni mamy już własnego TS'a. Każda gildia może mieć tam własny kanał. Serdecznie zapraszam! Survivalu z modami chyba nigdzie nie znajdziecie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...