Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FreedomCraft [Dedyk] [24/7] [WL] [No-Premium] [Survival] [M]

ayna

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grałem dłużej, zobaczyłem że admini dbają o serwer, cały czas dodają nowe pluginy (weed i frakcje wczoraj), zobaczyłem ruiny w całej okazałości, i... Są ŚWIETNE! Cały czas mapa jest ulepszana. Niestety, serwerowi przydałaby się albo white-lista, albo automatyczna blokada graczy, o znanych nickach. Przecież gracze typu jjayjoker, skkf, minecraftblow (był nawet przypadek Machinimy), nie wejdą na serwer inny, niż ten na którym grają ich znajomi, albo na taki, który już wypróbowali. Bo przecież, ile można oglądać 'skkf joined the game' itp? Kolejnym plusem jest Cenotaph. Jedyne, co mnie dziwi, to czas jaki skrzynka jest 'nietykalna'. I mówiąc już o tym pluginie, mam pytanie : czy takie skrzynie, mogą się 'zrobić' na terenie objętym cuboidem (miasto, czyiś dom itd.). Mówiąc o Cenotaphie, powinny być strefy PvP. Jeżeli jesteś w niej, i zostaniesz zabity - dead. Automatyczna arena - nie wiem jak to jest dokładnie, nie grałem na niej, ale jeżeli nie ma tam żadnych nagród, powinny być, zależne od ilości graczy. Jezeli grałoby tylko dwóch graczy, nagroda byłaby niska, jedzenie, albo skórzany pancerz. Ale gdyby grało ośmi, albo dziewięciu graczy , nagrodą mógłby być diax, 5 żelaza, albo coś jeszcze innego. Pozatym, powinnieście zrobić Mob Arenę. Plugin jest fajny, możnaby zaprojektować jakąś fajną arenkę, ustawić nagrody... I jedziemy! A pozatym, administracja fajna, ale potrafi być sroga, porazić kogoś 'pierunem'.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer świetny, bardzo szybko można się przystosować do panujących na nim zasadach i żyć w zgodzie z innymi graczami/administratorami. Nie ma ograniczeń co do budowania, są frakcje itp. Aczkolwiek mi się najbardziej podoba plugin weed ;] 10/10

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Do kogoś kto nigdy nie wejdzie na serwer Freedom. Ale to długa historia. Dobry materiał na scenariusz programu "Nieprawdopodobne, a jednak...", "Pamiętniki z wakacji" lub innego programu tego typu (wiem, że suchar).

Serdecznie zapraszam i pozdrawiam

Bruzdi

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

W ramach odświeżania: Bruzdi dobrze mówi ;P Pamiętniki z wakacji się chowają wręcz ;>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Już jutro Polowanie na Admina! Przypominam, bo warto zajrzeć i wziąć udział, do wygrania konkretne nagrody smile.png

Co więcej, powoli rozpoczynamy budowę nowego miasta wokół spawnu na mapie Survival. Niedługo zaangażujemy w nią graczy smile.png

Opublikowano

Serwer godny uwagi. Miła atmosfera po stronie graczy jak i również administracji.

Do tej pory nie widziałem żadnej osoby która to byłaby chamska wobec graczy...

Nic dodać, nic ująć.

Polecam serwer gorąco.

67qtMtN.png

Opublikowano

Od dzisiaj nasz serwer ma kanał na Team Speak'u! Adres i hasło dostępne na naszym serwerze. Przypominam też, że za około 10-15 minut zaczynamy event!

Serdecznie zapraszam i pozdrawiam

Bruzdi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uwaga, uwaga! Do piątku otwarta jest pierwsza rekrutacja na Moderatorów naszego serwera!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...