Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Osób chętnych do klanu serwer pl1 firma MMO

radzioro12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,zapraszam do klanu który powstał dla wojen smile.gif serwer pl1 firma MMO w klanie jest nas 2 ja i kolega, jest około 15 wojen i radzimy sobie bez problemu, można sobie nabić trochę pkt rangi dodgy.gif jeśli dojdzie kilka osób do klanu wywołamy więcej wojen smile.gif kto chętny to zapraszam,

wymagania Ts3 oraz na czas pobytu w klanie zmiana nicku na chińskie znaki,no chyba że ktoś nie chce wink.gif Nazwę klanu podaje na pw.

b_560x95.png

Opublikowano

Z kim macie wojny i jakie wymogi ?

Wymogi to ts3!! oraz bardzo dobre wyposarzenie !!.

takie wojny jak narazie.

• *Kosmiczne*Świry*
  • ?Bez?nazwy?
  • Spoko
  • MGR3 SKAZANI
  • Gwiezdni Łowcy MMO
  • Royal Club
  • AwaNGarda
  • CIEMNA STRONA KOSMOSU
  • Złodzieje Czasu
  • LWY PÓŁNOCY
  • Mroczna Trójca
  • EWOLUCIA Orbitalna
  • ??? Final Fantasy ???
  • *CzArNa*PeRłA**
  • ?Elitarne Full Elity??
  • Wy, My i Ty
  • AKADEMIA GWIEZDNYCH PILOTÓW
  • GALAKTYCZNE PRZSTWORZA

b_560x95.png

Opublikowano

@up wy macią też nazwe klanu ktorej nie widać ? :D Bo widziałem jak biliście wojny na 1-8 i już chiałem was 2 ubić (Słabi jesteście za przeproszeniem :D)

A Wojny macie ze słabymi klanami więc się nie chciał , że sobie radzicie bo z Starymi fe czy kilkoma havokami też se poradzę)

Ja mam Wojny z E.R , IVAN i możemy mieć was jeszcze na czerwono jak chcesz ? :D

Pozdro z klanu [next] ;))

WojakPL

Opublikowano

ty z nextów jesteś ? ja ich nie widziałem , ale przydał by się wam klan do bicia bo er was , że tak powiem rozpie*doliło i to całkiem szybko ledwo wbiliście się do czołówki i już papa :)

ciekawe z kim pisze , wątpię , że jesteś pakistan , ale może bandit ?

Opublikowano

@up mylisz się ;)

Część osób odeszła dlatego iż nie mają premki ;)

2-3 osoby dlatego , że spękały ER nas nie jedzie można powiedzieć , że jest na równo ;)

Jak się ER zbierze to pękamy pojedynczo , ale jak się my zbierzemy to pękają, nie wierzysz to przylec czasem na 1-8 MMO to zobaczysz .

Te ten 1 durny filmik co nagrał kingrider to myślał , że z nas pośmiewisko zrobił?

Czasami w sólówe z nim wygrywałem ;)

Zobacz na klan NEXT ilu nas jest i jaką mamy range , a ile jest ER i jaką maja range ;) W naszym klanie teraz nie jest dużo ludzi , jest nas kilkunastu , ale mocnych !

Gdy się wojna skończy to im wysyłamy nową my się nie poddamy !:)

Taki miałem nick ostatnio ;p *#*10*#*

WojakPL

Opublikowano

@up wy macią też nazwe klanu ktorej nie widać ? :D Bo widziałem jak biliście wojny na 1-8 i już chiałem was 2 ubić (Słabi jesteście za przeproszeniem :D)

A Wojny macie ze słabymi klanami więc się nie chciał , że sobie radzicie bo z Starymi fe czy kilkoma havokami też se poradzę)

Ja mam Wojny z E.R , IVAN i możemy mieć was jeszcze na czerwono jak chcesz ? :D

Pozdro z klanu [next] ;))

Ta kilkoma havokami, ubijamy też takich co mają full havoków wiec nie widzialeś wszystkiego a co do slabych klanow to po co mamy sie przemęczać ;)

b_560x95.png

Opublikowano

@up mylisz się ;)

Część osób odeszła dlatego iż nie mają premki ;)

2-3 osoby dlatego , że spękały ER nas nie jedzie można powiedzieć , że jest na równo ;)

Jak się ER zbierze to pękamy pojedynczo , ale jak się my zbierzemy to pękają, nie wierzysz to przylec czasem na 1-8 MMO to zobaczysz .

Te ten 1 durny filmik co nagrał kingrider to myślał , że z nas pośmiewisko zrobił?

Czasami w sólówe z nim wygrywałem ;)

Zobacz na klan NEXT ilu nas jest i jaką mamy range , a ile jest ER i jaką maja range ;) W naszym klanie teraz nie jest dużo ludzi , jest nas kilkunastu , ale mocnych !

Gdy się wojna skończy to im wysyłamy nową my się nie poddamy ! :)

Taki miałem nick ostatnio ;p *#*10*#*

coś mi się kojarzy ten nick , ale do postu to :

chodzi ci o taki filmik w którym ktoś lata na koncie packa ? widziałem , ale nie na tym opieram swoją wypowiedz

ranga nic dla mnie nie znaczy , zdarzają się klanu z końca top 100 które rozwaliły by klany z top 15

posta oparłem głównie na tym , że widziałem kiedy er wam wojnę wypowiedziało i napisałem , że was " zniszczyło : , bo bardzo szybko zostało was tam bodajże 5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...