Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Skin...

cien8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z minecraftem, mam premium miałem własnego skina a dopiero od wczoraj już go nie widać. Może ktoś mi pomóc?

76561198063680646.png
Opublikowano

Spróbuj wywalić wszystko z %APPDATA%/.minecraft oprócz saves i lastlogin. Mi czasami pomaga jak nie widać skina, po tym widać cały czas, nawet jeżeli zmieniam.

9Sg9q.png

by

adx52x

Opublikowano

Z minecraftem 1.3.1 jest ostatnio, znaczy,.. było dużo problemów.. Zarówno jak i z serwerami, jak i ze skinami itd. Wina raczej nie leży po Twojej stronie :) Musisz cierpliwie poczekać.

Btw. Może źle wgrałes skina? Albo wgrywałes jakiegos moda, i przypadkowo w złym miejscu go zapisałes, czy cos? Zresetuj wszystkie pliki minecraft'owe, a powinno być gitarowo-majonezowo :)

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

O kurde teraz mam ten sam problem może to wina mojangu ? 0_o

tez tak mamy na serwerze, czasami to dłużej się trzyma czasami krócej. nieraz np nie widze skiny graczy premium i swojego, tymczasowo oni widza wszystko, czasami jak ktoś z nas deadnie, nie widać skina na kilka minut tylko jest steve, a co najdziwniejsze, jak się gdzieś teleportuje, lub ktoś do mnie, to przez kilka sekund jesteśmy dla siebie niewidoczni. możemy stawiać bloki itp, tylko ze się nie widzi kto je stawia.

wiec raczej nie myślę ze to tylko problem u nas na serwie, tylko jakieś bugi bukkita lub pluginy któreś się gryza ze sobą...

skoro można pytać, gdzie to się stało/jakie pluginy macie wgrane tam, może znajdziemy jakieś rozwiązanie jak znajdziemy co nas "łączy" w tym problemie^^

logo_0.PNG

Serwer IP: craft-kingdoms.net

Opublikowano

Kolega taki właśnie mi pomógł zacząłem czytać i po prostu po wersji 1.3.1 są błędy i mojang to naprawia wtedy są wyłączone skiny , też tak właśnie mam to nie tylko ty .Siedziałem na mycraft popytałem i wszyscy nie mają na razie skinów ;{

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...