Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kerlik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do obejrzenia mojego poradnika Fiory. Znajdziecie tutaj kompletny build tego czempiona i dodatkowo kilka cennych rad odnośnie jej umiejętności.

Wszelkie uwagi i sugestie mile widziane. :)

Opublikowano

Maxowanie Q mnie rozjebało :D

Nie lubie widmowego ostrza na Fiorze :F

Maxuje sie skill który dodaje AD , bodajże W

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

huh, jak ladnie pierdolisz ;) fiora krucha? w jakim sensie? dafuq?

Build mnie rozjebal IE? nie wspominajac o phantom dancer juz odrazu sie nasuwa PO GOWNO PD JESLI MAMY SKILL E?? duuudee maxuje sie W widac ze nie czytasz skilli i co one daja, oczywiscie gra bez smartcastow rozbraja, pewnie nie wbiles jeszcze 30, wez wypierdalaj z tym poradnikiem na jakies inne forum bo oczy bola a uszy blagaja o litosc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

poradnik bardzo dobry.

Przyjemnie się ciebie słucha.

Dam 9/10 za to, że troszkę cicho :x

Brdzo dobry? To jest poradnik bardziej gówniany niż ciepły browar.Takich ludzi jak ty na tym forum jest pełno i wbrew pozorom to źle nie przyjżycie sie poradnikowi nie zagracie championem a oceniacie.

Takim jak wy trzeba zabierać nety obcinać palce i razwalać kompy.Jak chcesz patrzeć tylko na jakość a nie na jakość to jedz różowe ciastka z gównem zamiast siedzieć tu.

Btw, Ten poradnik jak to nazwałem gówniany.Jak można maxować Q na fiorze + to PD.A Riven była pojebana.

Opublikowano

Co do buildu racja, PD i IE niezbyt pasuje na fiore. Lecz do wszystkich maxowanie Q a nie W jest duzo mocniejsze. Roznica ad miedzy 1 pozimem W a 5 to tylko 20 ad. Na 5 poziomie Q cd zmniejsza sie z 16 do bodajze 7/8 sec co jest bardzo przydatne. Widac sami niewiele wiecie na temat postaci. A to ze nie uzywa smart castow nic nie znaczy. Poradnik sredni 4/10

Opublikowano

Każdy maxuje jak mu wygodnie nie ma nacisku na maxowanie E czy W BO TAK JEST NA MOBAFIRE <3. Bardzo lubie twoje poradniki masz mily glos i w ogole. Fajnie jak byś zrobił taką całą rundke z komentarzem ;)

1337

Opublikowano

@up

"Bardzo lubię twoje poradniki"

Argument:

"Masz miły głos i w ogóle"

Rozjebałeś mnie tym.

Takich ludzi jak ty na tym forum jest pełno i wbrew pozorom to źle nie przyjżycie sie poradnikowi nie zagracie championem a oceniacie.

Dokładnie. Poradnik jest dla tych, którzy nie umieją/nie grali tym championem. Oceniać powinni osoby, którzy znają tą postać niemal w 100%.

Jednak dla niektórych liczy się komentarz i barwa głosu w poradnikach.

Opublikowano

Maxowanie Q mnie rozjebało :D

Nie lubie widmowego ostrza na Fiorze :F

Maxuje sie skill który dodaje AD , bodajże W

Mylisz sie ja mam fiore i dobrze nia gram skill ktory dodaje AD ladujesz tylko 1 raz na 2 poziomie a tak max q i sie wpierdzielasz w przeciwnika a pozniej uciekasz proste .

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Składasz Fiore na atak speed i krytyk, ale nie rozdasz w masteriesach, żeby więcej bić z kryta, ok. Fajnie się Ciebie słucha, ale Twój build to kupa, soz

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Problem fiory polega na tym, że w lolu istnieje coś takiego ( ja to nazywam przelicznikiem feedu) jak moc postaci w poszczególnych fazach gry z jakimiś itemami..

To jest tak samo, jak z tryndamerem i vayne, którzy nienafeedowani mogą zdziałać niewiele, a z paroma killami w ealy i mid staja się bestiami w late game.. tak samo jest z fiora, tyle że ona jest nie do ogarnięcia, przez jej movement 2 dash, które działają jak jakiś teleport i ult untergetabled.. To jest cały problem-ona powinna być mniej zależna od przedmiotów i jej skille powinny dostać małego nerfa.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Problem fiory polega na tym, że w lolu istnieje coś takiego ( ja to nazywam przelicznikiem feedu) jak moc postaci w poszczególnych fazach gry z jakimiś itemami..

To jest tak samo, jak z tryndamerem i vayne, którzy nienafeedowani mogą zdziałać niewiele, a z paroma killami w ealy i mid staja się bestiami w late game.. tak samo jest z fiora, tyle że ona jest nie do ogarnięcia, przez jej movement 2 dash, które działają jak jakiś teleport i ult untergetabled.. To jest cały problem-ona powinna być mniej zależna od przedmiotów i jej skille powinny dostać małego nerfa.

Kontrą na Fiorę jest shaco , jak ona cie ultuje to shaco też ultuje i fiora przestaje być w ulcie . Trzeba troche pomyśleć a nie "UNTARGETABLE OP SHIT"

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Kontrą na Fiore jest też Teemo !

Przed użyciem ulti trzeba uważać też na teemo bo akurat jego blind może przerwać(popsuć)

mmg7cy.jpg
Wkoncu :D

Opublikowano

build jest kompletnie bezsensowny. po 1 po co ci latarnia skoro budujesz sie pod ad carry. po 2 po co robisz fiore pod ad carry? fiora jak juz moze byc solo toperem lub junglerem. w late budowana pod ad carry jest baaaaardzo papierowa ma melee ataki i 0 cc czyli nie mal kazdy ja kontruje. majac troche hp / resistow ma szanse cos zrobic

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...