Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zawieszenia za AFK/DC

Kost3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś mi może odpowie na to dręczące mnie pytanie. Dlaczego mój kolega, który wychodził z gry w trakcie rozgrywki już z 20+/- razy i do tego był niezliczoną ilość razy AFK, nie dostał nigdy bana, choćby na jeden dzień, a tu nagle ja kiedy wyszedłem z gry 10 minut przed końcem ( musiałem i nie miałem innego wyboru), to był mój pierwszy raz i nigdy wcześniej nie dostałem bana. Więc gdzie tu kur** jest sprawiedliwość...

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Po prostu pech... Jego team go nie reportuje a ciebie tak. Choć za pierwszym razem powinieneś jakieś ostrzeżenie dostać.

Opublikowano

jeżeli gracze, z ktorym gral nie reportowali go, to mogl wychodzic nawet z kazdego meczu w jakim grał. a ty najwyrazniej miales pecha, tez tak kiedys mialem. wyszedlem z 2 meczow, dostalem bana na 1 dzien, wyszedlem z nastepnego meczu (wszystko przymusowo) i dostalem bana na 3 dni :X

Opublikowano

Mi napisali że gram już długo i byłem lojalny dlatego zamiast bana dali mi tylko ostrzeżenie , ale kazali sie pilnować na przyszłość bo jak sie powtórzy kolejny raz to ban :D

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Bo chodzi też to, ile ma ten Twój kolega rozegranych gier... Ja też jak już się ma ponad 700+ rozegranych gier bez wychodzenia i jak wyjdziesz te 20 razy to nic nie ma...

wobqx.jpg
Opublikowano

Bo chodzi też to, ile ma ten Twój kolega rozegranych gier... Ja też jak już się ma ponad 700+ rozegranych gier bez wychodzenia i jak wyjdziesz te 20 razy to nic nie ma...

Widać wiesz tyle co autor tego tematu ;]

Ty mogles równie dobrze dostać bana za flame, za trollowanie za wiele innych rzeczy, za zastraszanie kogos, za spamowanie, za nękanie kogoś na pw, a twój kolega ma poprostu farta i tyle, pewnie niewiele razy dostał reporta za to ze wyszedl;]

Opublikowano

Ja tez juz leave'owalem z 30razy (wszystko przymusowo) i nigdy bana nie dostalem. Moze dlatego, ze zawsze przed wyjsciem podaje sensowny powod mojego leave i prosze o nie reportowanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...