Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież konta... no jak zawsze... nowy sposób h****

kalmafiozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to bach... okradli mnie... alesz fajnie ;), uwolniłem się. No to powiem jak dałem sie oj ebać żeby potem nikt nie popełnił takiego błędu:

No to napisał do mnie gostek, że kończy gre i czy nie chcę czegoś. No to wow.. dał mi za free 5kk ( na solarze to dużo), po czym pisał mi, że jak mu dam riba +2 to mi da kolejne 5kk i odda riba. Jak powiedział tak zrobił. Już się uzbierało od niego 10kk, kazał dać cos +9 to dałem mu ebo +9 2x bon oddał i dał jeszcze 10kk. A potem...

Nie chciałem już nic mu dawać, ale gość 65 lvl dał mu całe eq +9 i oddał mu + dal riba +9 sr 40 i stalke +7 5 bon ( później tez ukradł mu konto ).

No to uwierzyłem, że na prawdę mi da więcej.. miał bowiem dać 80kk. No to mu dałem eq... no i oczywiście miałem po grze, gdy kazał dać jeszcze passy. Podałem mu, bo tak czy siak gdyby mi to konto zostało to i tak bym nie grał bez tego eq.

Ten koleś ma z 350kk same eq +9 i dalej okrada :(.

NIE DAJCIE SIE NABRAC TAK JAK JA, JEZELI DAJE COS ZA DARMO TO BIERZCIE ALE POTEM NIC NIE DAWAJCIE, a najlepiej to nie grajcie w metina ;-| bo prędzej czy później i tak jakimś sposobem okradną.

Jest może jakaś szansa, że odzyskam konto? Pewnie się nic nie da zrobić.. napisałem do supportu, ale nadzieja matką głupich, gość jeszcze na konto sie nie logował bo pisałem do mojej postaci PW i jest offline więc coś tam jeszcze zostało i nie ukradł.

Opublikowano

Czasem mam wrażenie, że otaczają mnie sami naiwni kretyni.

Nie chcę Cię obrażać ale Ty kompromitujesz sam siebie.

Nigdy ale to przenigdy nie wypada ufać nieznajomym w metinie choćby nie wiem co oferowali.

Ekwipunku nie odzyskasz, konto przez przywrócenie hasła na emailu.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Ale jakim trzeba być "debilem", żeby dać komuś passy do konta na którym masz eq i kase. Boże...

@Antywarn

Konta, eq i kasy już nie odzyskasz a on i tak nie dostanie bana , bo sam mu all dałeś.

wipek.pl

Opublikowano

Dobra kurwa, może jestem idiotą, ale nie myślałem, że w metinie wszyscy są tacy sami... Zalowo troche, ale z drugiej strony się ciesze, że już w to grać nie będę..

Bosze... zaufałem mu, oddał eq wczesniej innemu gostkowi tak ja pisałem jego konto też ukradł... :/

Na prawdę nie ma sposobu, by jakoś anulować zmianę e-maila? Bo do konta i do e-maila mialem takie samo hasło wiem, jestem idiotą możecie to pisać ile chcecie.

Metin się nic nie zmienił, pełno dzieci i oszustów, a ja naiwny się dałem oje bać

Opublikowano

@UP Dlatego teraz jest era priv'ów, a jak ktoś chce zagrać na globalu to idzie na SG :)

@Topic

Raczej tego nie odzyskasz z pomocą gm ponieważ sam mu dałeś eq i passy ^^

Próbuj coś kombinować ze zmianą hasła itd...

Opublikowano

Jak zobaczyłem nazwę tematu, od razu zacząłem się śmiać. Okradanie ekwipunku, zabieranie kont, oszustwa w grze Metin2 to jest na porządku dziennym. Sam jak byłem młodszy dawałem się okradać, ale zaczynałem od nowa. Ty byłeś bardzo naiwny, jak Ci dał te 10kk mogłeś już odpuścić i odejść, a nie dawać mu po kolei swój ekwipunek bo to żałosne.

77554245968872125590.png

Opublikowano
NIE DAJCIE SIE NABRAC TAK JAK JA, JEZELI DAJE COS ZA DARMO TO BIERZCIE ALE POTEM NIC NIE DAWAJCIE, a najlepiej to nie grajcie w metina ;-| bo prędzej czy później i tak jakimś sposobem okradną.

Interesuje mnie konkretnie to

a najlepiej to nie grajcie w metina
to że ciebie wyciulał to nie znaczy że mnie też czy kogoś innego, po drugie on cie nie okradł tylko ty byłeś na tyle poje**ny żeby mu oddać całe eq, ale on też czymś ryzykował mogłeś np. te 10kk wziąć i iść, także na moje rozumowanie jesteś naiwnym dzieckiem, a teraz do kąta i sobie popłacz JAKIEŻ TO SMUTNE!!!

PS HAHAHAHA :D

Bywalec
Opublikowano

Nie ufajcie nikomu w Wirtualnym Świecie - większość są to złodzieje.

Twoja wina, dałeś się nabrać, chciałeś więcej i więcej, 10kk Ci wystarczyło...

Lecz jak wiemy w Metina gra dużo naiwnych ludzi, którzy bez problemu dają się okraść.

Opublikowano

Nie będę płakał przez jakąś marną grę.. no ja pisałem byłem naiwny miałem mu już nic nie dawać, ale ten 65 lvl dał całe eq mu i zostało mu to zwrócone ( nie nie, to na pewno nie jest jego 2 konto, bo on tez okradziony został). Pisze po raz kolejny, że wiem zje bałem, darujcie sobie już z wyzwiskami.

Nadzieja w support, ale jak nie odzyskam to nie będę rozpaczał..

PS: ale irytuje teraz widok jak złodziej gra sobie tak po prostu na moim koncie w tej chwili ^^, krolestwo shinsoo :-|

Opublikowano

hah,no nieźle.Ale przynajmniej dobrze,że przestrzegasz innych przed takimi oszustwami ;)

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Sory, ale to normalka, że się nie oddaje :D

Tyle już zarobiłeś i straciłeś. Pech.

Jest może jakaś szansa, że odzyskam konto? Pewnie się nic nie da zrobić.. napisałem do supportu, ale nadzieja matką głupich, gość jeszcze na konto sie nie logował bo pisałem do mojej postaci PW i jest offline więc coś tam jeszcze zostało i nie ukradł.

Sam mu dałeś pasy, sam mu oddałeś eq.

Jeszcze powinni Cię wyśmiać.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

To jeszcze dostaniesz za okłamywanie support jeśli napisałeś, że sam to zrobił, musiszs posiadać filmik, ale odniosę się do 1 posta, jak można być takim idiotom ? Nigdy się nie oddaje eq bo to gwarancja przekrętu. Nic z tym nie zrobisz, no chyba, że mu nie podałeś maila, to przypomnij hasło i tyle.

Opublikowano

tez tak stracilem eq :D no ale wiesz chcialem fms sr 50 dal mi go potem napisal a chcesz stal +9 tez mi dal potem pisze do mnie oddaj to all daj passy do konta to zrobie ci w hu takich item programem ( to bylo 2,5 lat temu ) :D ( mialem od tamtego czasu 2 dni neta :D)

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Opublikowano

trzeba być skończonym idiotą żeby dać się nabrać na takie coś. myślę że support też nie pomoże tym bardziej że ich okłamałeś, a kolesiowi nic się nie stanie bo w końcu dobrowolnie mu to dałeś i właściwie do niczego Cię nie namawiał. swoją drogą, niezły sposób na obrabianie takich naiwniaków

fs_overall.png

Opublikowano

Nie czytam all postów, bo mi się nie chcę, ale zrobiłeś ten temat, żeby się pożalić ? Jesteś idiotom i to nie nasza wina, w metku nie ufa się nikomu, jednak są naiwniacy na których czasem trochę zarobiłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...