Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płyta Główna + Nowy Procek

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka musiałem się wstrzymać z kupnem nowego PC , ale wymienić muszę procka - stary 2 rdzenie i bf3 nie pogram. Mam płytę główną : AsRock N68-S oto link : http://www.asrock.com/mb/NVIDIA/N68C-S/?cat=CPU zauważyłem że obsłuży nawet procesory 6 rdzeniowe jak i 4 rdzeniowe . Szukam procka najlepszego pod tą płytę główną , kartę graf mam geforca 550 ti jakoś ujdzie bf3 , zależy mi na najlepszym procku do tej płyty głównej . Podkreślam to tej płyty.

Opublikowano

Nie jestem komputerowym znawcą także nie musisz mnie obrażać . Zasilacz Ibox 600w BlackBox Edition , moim zdaniem nawet ujdzie i nie trzeba go wymieniać. Nie wiem czy boxowe chłodzenie też starczy na ten procek ;)

Opublikowano

@Up

Nie trzeba być znawcą żeby wiedzieć takie rzeczy.

Zasilacz nie starczy jest on z czarnej listy jeżeli nie chcesz żeby ci się spaliły podzespoły radze ci go jak najszybciej wymienić ;)

Jeżeli nie będziesz robił o/c to boxowe starczy.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

No dobra Flap_PL ale nie otrzymałem odpowiedzi na moje pytanie odnośnie procesora. Nie będę robił oc , na pewno bo w listopadzie nowy pc , ten procek jest przejściowy że tak to ujmę , a ten ma już takie temp + stary złom . Czekam na na odp. Widzę że płyta obsłuży również ddr3 , duża jest różnica między ddr2 a ddr3 ? I czy będę mógł założyć na tą płytę 8 gb ddr3? Proszę o odpowiedzi :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...