Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] GHBSYS Public hack

123trools123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi ghbsyse zawsze działały i działają ( oczywiście po aktualizacji :-D ) Oczywiscie nie maja opcji np. ( sie nie czepiac ) lifetaker czy telekill. ale na przyklad ghost mode mają ( invisible sie to nazywa w hacku ). Mi działa na Viście home premium wystarczy pobrac odpowiednie programy ( a dokladnie 2 ) zalogowac sie zaladowac i powiedziec sobie ENJOY ;d

... Chciałbyś/ałabyś przeczytać coś ciekawego na mojej sygnaturze, wybacz. Nie mam pomysłu !!! ... :P

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiem co zrobić bo przy logowaniu pisze mi że youre inactive on the forum since 24 hours please visit ghbsys... and bring more activity to our forum

Po prostu zaloguj się na ich stronę i wtedy możesz znowu grac na tym czicie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

gdzie aimbot ?

nie ma aimbota ale jest no recoil i chams

przy tym czicie spamuje czat reklama tego czy nie?

spam jest automatycznie wyłączony ty musiałaś go włączyć

Bywalec
Opublikowano

Jest lifetaker? Bo kurde znaleźć nie mogę

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

witam nie znam sie za bardz na hackach to moj pierwszy i mam pytanie czy jak nawet kilka osób wysle na mnie banned report to i tak nie dostane bana bo hack jest undetected???

Opublikowano

Jeśli mają wiarygodne dowody w postaci SS lub filmiku albo np 15 osób wyśle ci raporta za cheaty to nie masz szans żebyś nie dostał bana. Hacka trzeba używać rozważnie, a nie jak kompletny n00b, np. masz aimbota i telekilla i robisz sobie unb++ w sekunde. Tyle że tu nie ma Aimbota na szczęście. I za chamsy też dostaniesz bana jak będzie filmik na którym bedzie pokazany twój PreFire. Tak więc radzę wziąć na wstrzymanie, bo będziecie płakać i zadawać bezsensowne pytania typu ,,Dlaczego dostałem bana?'' jak będziecie zapierdzielać na speedhacku albo robić Unb++ nożem i same heady.

Opublikowano

Nie mogę się zalogować. Zarejestrowałem się na stronie ale jak chcę się zalogować w loaderze to mi pisze: Login failed. Returned Error: ,,Wrong user or pass''. Napewno dobrze wpisałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...