Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4 RP do skina

Kost3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dadzą ci, riot odpiszę ci, żebyś kupił RP. Szkoda twojego czasu .

Jesteś w błędzie. Kolega już pisał dwa razy, za jakimiś wierszykami i dostał tam w granicach 10-20 RP. Więc daruj sobie takie posty jak się na czymś nie znasz.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Nie dadzą ci, riot odpiszę ci, żebyś kupił RP. Szkoda twojego czasu .

nie nabijaj postów

@topic jeżeli cham/skin nie jest na wyprzedaży to ci dadzą jeżeli jest to ma na to 50% ze ci dadzą

Opublikowano

nie 50%, tylko 99%. wystarczy, że nie napiszesz " SIEMA DAJCIE RP BO BRAKUJE DO SKINA" tylko zrobisz coś śmiesznego, historyjkę, czy coś takiego. Oni każą ci narysować jakiś rysunek, który zrobisz sam i po przesłaniu powinni dodać ci RP (widziałęm sytuację, że nawet do 50 RP dodawali)

Opublikowano

ale jeżeli ja narysowałem w zeszycie Tristane, to wystarczy ją zeskanować lub zrobić zdjęcie aparatem i wysłać powiedzmy w jpg lub w byle jakim tam formacie?

Opublikowano

ale jeżeli ja narysowałem w zeszycie Tristane, to wystarczy ją zeskanować lub zrobić zdjęcie aparatem i wysłać powiedzmy w jpg lub w byle jakim tam formacie?

tak ^^
Opublikowano

Mi brakowało 7RP do skina na wyprzedaży i miałem napis w zeszycie League of Legends i gdy im to wysłałem dodali mi te 7RP brakujących.

Wystarczy jakiś art w tematyce LoLa i dodadzą Ci. To nie jest komercyjna gra.

SaintCandy.png
Opublikowano

ale jak wyślę tą tristanę to jakie notki mogę zamieszzac? ile max mozna dostac? 25 rp ^^? bo przecież na pewno na tym nie wolno lub nie da sie zarabiac. Ze bym co chwile np rysowal innego champa. Myslicie ze bym dostawal?

Opublikowano

max to 50 RP , ale nie możesz wysyłać artów codziennie żeby Ci dali RP tylko co jakiś tam czas (możesz wysyłać tam gdzie Nika na YouTube pokazuje arty od fanów lola , może jak coś Ci ładnie wyjdzie to sie załapiesz i dostaniesz więcej jak 50 RP.)

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Ludzie, wystarczy z rozsadkiem i to wszystko, kumpel dostal bodajze 26RP na postac na przecenie (chyba Maokai to wtedy byl) za obrazek Amumu z tymi znaczkami jak walnie ulta. Ja osobiscie sie w to nie bawie bo nie umiem wierszykow ukladac ani rysowac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...