Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Illuminaci, kłamstwo, strach.

Pexiakk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym rozpocząć temat ILLUMINATÓW.

Dokładniej chodzi mi jakie macie zdanie na ich temat, czy bawią się nami, czy rządzą światem, i czy próbuję nas ogłupić.

Wiele ważnych ludzi na świecie są masonami, lub illuminatami, np Obama, lub wiele innych osobistości.

Osobiście chętnie bym ich wszystkich spalił, to jak rządzą światem, i co wyrządzają, lub jak ogłupiają, i manipulują ludźmi to jest przegięcie.

Zapraszam do napisania w YT: illuminati, lub illuminati young minds.

Niech ten chory system padnie.

Zapraszam do dyskusji.

1350673995-U699261.png

exmod

Opublikowano

Tak oglądałem część gdzie bylo o DMX-ie jak on o tym opowiadał i się temu sprzeciwil, że w dziwnych okolicznościach do pierdola trafil...

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Nie wieżę w takie bzdety. Liczy się to co jest tu i teraz. Moim zdaniem to ogłupia jak TV, ja to traktuje z dystansem (jak wszystko) i po prostu spływa to po mnie.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Zdaję sobie z tego sprawę, staram się nie zaprzątać tym głowy bo i tak nic z tym nie zrobimy.

Opublikowano

Niedawno utworzyłem dyskusję na temat gry karcianej iluminati :

http://www.mpcforum.pl/topic/695499-dyskusja-gra-karciana-iluminati/page__p__5025149#entry5025149

Przeczytaj sobie ^^

Może jest w tym wszystkim jakieś ziarenko prawdy, ale nie wierzę w to zbytnio.

Użytkownicy polecili mi w tamtej dyskusji strony takie jak :

poznajprawde.net

monitor-polski.pl

stopsyjonizmowi.com

Polecam, bo sam nie wierzę, ale mnie to zaciekawiło i czytam ^^

1360325468-U541599.png

Opublikowano

Bardzo duzo znam na ich temat ( tak mi sie wydaje ) oglodalem przemysl muzyczny itp , wszystko od poczotku do konca

Ale co tutaj zrobic no ; /? nic ... Zobaczcie sobie to : http://indianinthemachine.wordpress.com/2011/05/25/london-2012-olympics-are-a-illuminati-mega-ritual-its-all-being-set-up/ wierze w to bo jest bardzo duzo dowodow .

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Nie interesują mnie ci ludzie, jeśli istnieją naprawdę taka grupa to i tak nic nie zdziałają.

Czemu niby nic nie zdziałają? Jeśli to nie jest fake, to bardzo dużo działają :F

@Top

Jeśli ktoś taki faktycznie istnieje to i tak nic z tym nie zrobimy.

Opublikowano

Faktycznie, ludzie nic nie zrobią, lecz sam fakt jak bawią się nami jest po prostu odrażający.

Tutaj macie jeden filmik, jak niszczą umysły dzieci:

Pierwsza scenka z Tommem i Jerrym najbardziej to oddaje.

W drugiej można usłyszeć takie słowa jak: New world order itd.

1350673995-U699261.png

exmod

Opublikowano

Bez jaj ludzie, już od dobrych 7 lat o tych wszystkim słyszę i co? Sprawdziła się chociaż jedna teoria? Gdzie macie ten New World Order? Gdzie ten Jeden Rząd Światowy? Ta już widzę jak Rosja łączy się z USA, a USA z Chinami. W Internecie już z 200 teorii spiskowych krąży i jakoś nic nigdy nie ma pokrycia w rzeczywistości. A podobno sam Traktat Lizboński miał tak bardzo przybliżyć do "celu". Dla mnie tylko frajerzy w to wieżą i tyle xD

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Bez jaj ludzie, już od dobrych 7 lat o tych wszystkim słyszę i co? Sprawdziła się chociaż jedna teoria? Gdzie macie ten New World Order? Gdzie ten Jeden Rząd Światowy? Ta już widzę jak Rosja łączy się z USA, a USA z Chinami. W Internecie już z 200 teorii spiskowych krąży i jakoś nic nigdy nie ma pokrycia w rzeczywistości. A podobno sam Traktat Lizboński miał tak bardzo przybliżyć do "celu".

A wszystkie unie? Walki z "terroryzmem" też nie widzisz? W Ameryce już są przypadki wszczepiania ludziom czipów pod pretekstem "bezpieczeństwa". To tylko kwestia czasu, aż wszyscy będziemy takie mieli.

Chcą tak zmanipulować ludźmi, aby sami wprowadzili NWO, a na to potrzeba czasu.

Opublikowano

Up tak tak mafie, wojny, przekręty, afery polityczne, manipulacje były od zawsze. Ale trzeba umieć to odróżnić od jednego wielkiego spisku, który ma wprowadzić jakiś NWO czy inne gówno. To tak jak walka PIS-u z "układem". Afery i przekręty były w polityce od zawsze i dotyczyły wszystkich środowisk politycznych (nie wyłączając PIS-owsko-PC-owo-AWS-owo-Zchnowskiego). Ale wiadomo że slogan "inni kradną a my nie" dobrze się sprawdzi w walce politycznej. Te wszystkie rewelacje o NWO i Rządzie Światowym to zwykły internetowy syf, który ma przyciągać dużo odwiedzin na stronę/bloga = dużo kasa z reklam lub służyć konkretnym celom politycznym np. jako argument dla eurosceptyków. Wiesz dlaczego taki Dan Brown jest milionerem i jednym z najbogatszych pisarzy na świecie? Właśnie dzięki frajerom kupującym jego książki.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Zaraz chyba umrę ze śmiechu xD . Teraz to już w każdym filmie/bajce gdzieś pojawi się symbol piramidy, trójkąt itp. i od razu krzyk "ILLUMINANCI". I niby jak "yes we can" od tyłu brzmi "thank you satan?. Od tyłu to by było "nac ew sey" jeśli już. Ta fota z Simpsonów mnie już rozwaliła, to już nawet "przepowiednie" Nostradamusa są mniej naciągane. Fajnie że wszelakie przepowiednie sprawdzają "po fakcie", a nigdy nie udaje się niczego przewidzieć wcześniej. Przykład: http://zaczarowanado...ci-na-euro-2012. Oj nie sprawdziło się jakoś :P . Drugi przykład: http://www.wspolczes...dnika/106482729 Ojć nawet znani "jasnowidze" się coś mylą ^_^

Opublikowano

Zobacznie sobie jednodolarowke, na odwrocie jest Piramida z Okiem i jest napisane "Nowy porzadek Swiata". Mam jednodolorawoke w Domu i sprawdzalem to i to jest prawda.

61093c6efb.png

Opublikowano

0_o dodam kwejka bo akurat pasuje: jeśli chodzi o moje zdanie to mam wyjebane a ktoś musi rządzić, więc who cares ?

a6fc33d52958dc19f1204375e3c5b8cd.jpg?1344758777

Wszystko naciągane. Autor to fanatyk teorii spiskowych i wierzy we wszystko, co znajdzie w internecie.

Tylko niektóre z tych przykładów dopiero w połączeniu z całą resztą "zbiegów okoliczności" można uznać za wiarygodne ;o

Opublikowano

Zaraz chyba umrę ze śmiechu xD . Teraz to już w każdym filmie/bajce gdzieś pojawi się symbol piramidy, trójkąt itp. i od razu krzyk "ILLUMINANCI". I niby jak "yes we can" od tyłu brzmi "thank you satan?. Od tyłu to by było "nac ew sey" jeśli już.

Po co odwracać to zdanie wystarczy zauważyć że w yes we can nie ma "o"

w tych kartach miały być katastrofy które mogą się zdarzyć

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Nie iwem o co wam chodzi, ale dziwne są bajki w których fanatycy rozmawiają z szatanem ,a dzieciom się wpaja nowy porządek świata.

Ktoś musi rządzić? Na pewno, ale raczej nie chcielibyście by oni sprawowali władzę.

1350673995-U699261.png

exmod

Opublikowano

"Człowiek nie żyje wiecznie" prędzej czy później poumierają dziadki. A jesli chodzi o ich bratanków itp to pieprzenie bo nikt niema takiego samego umysłu.

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...