Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Działa wam KBot?

lukalse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

działa wam kbot? u mnie jakaś dziwna sprawa, wyłączyłem komputer bo musialem zmienic monitor i ja weszłem drugi raz probowałęm sie zalogować to mi wyskoczył komunikat ze cos zzle z jabber no i kurwa mać o co chodzi?

dlaczego mam tak, że mam problem z jabberem, że nie możę znaleźć, i dlaczego raz bot jak się loguje to za jednym razem wchodzi a za drugim error

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Nie przeklinamy! :) A co do tematu to jak może ci raz działać a drugi raz już nie? To jest naprawdę nie logiczne. A może aktualizacja jest? Pamiętajmy że Kbot to crack Ibota i jeżeli Ibot ma aktualizacje to zrobi nawet w 2 godziny a Kbot gdzieś około 2 dni. Więc naprawdę różnie bywa i nie wiem co tam u ciebie się źle dzieje.

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

Nie przeklinamy! :) A co do tematu to jak może ci raz działać a drugi raz już nie? To jest naprawdę nie logiczne. A może aktualizacja jest? Pamiętajmy że Kbot to crack Ibota i jeżeli Ibot ma aktualizacje to zrobi nawet w 2 godziny a Kbot gdzieś około 2 dni. Więc naprawdę różnie bywa i nie wiem co tam u ciebie się źle dzieje.

to ci to trochę ulogicznię :

to nie tak żę mi raz chodzi raz nie podczas gdy jest nie wyłączony, tylko się bawię naciskałem kilka razy refresh, zalogowywałem się za pierwszym razem wyskoczyło error, za drugim error za 3 się zalogowałem, wylogowałem, znowu próbowałem się zalogować ale error, usunąłem kbota wczesniejsze wersje i teraz cały czas się loguję, ale zastanawiało mnie jeszcze

o co chodzi z tym jabber, ale ktoś odpowiedz udzielił, że są błędy, jeżeli tak to nie ma już sprawy,

i jeszcze jedno nie mów mi kurwa czy mogę przeklinać czy nie, po prostu tak formułuję wypowiedzi

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Nie działa, Ivan kombinuje w serwerze jabbera -_- ludzie, okażcie się odrobiną powstrzymania i nie zadawajcie głupich pytań.

jak mam jakiś kurwa problem, to szukam odpowiedzi, co nie

i skąd ja mam wiedzieć o co chodzi kurwa bota mam od 2 tygodni, dopiero zaczynam widzieć co się dzieje, więc mi kurwa nie pierdol, że głupie pytania,

tak samo ty masz jakieś wątpliwośći problemy związane z botem czy sama grą to uciekasz się do forum by znaleźć odpowiedź

odpowiedzi udzieliliście i dziękuję bardzo dam nawet jebanego like

temat do zamknięcia, a ja idę ma papieroska:P

Opublikowano

narazie z kbotcc są problemy

temat do zamknięcia

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Włączyłem KBota, zmieniłem dane Jabbera, zalogowałem się i jakoś bot działa.

Opublikowano

Włączyłem KBota, zmieniłem dane Jabbera, zalogowałem się i jakoś bot działa.

a u mnie bot działa bez jabbera lol

Opublikowano

Mi na początku jak włączyłem wyskoczyło mi podczas logowania z 2 razy i jak już się zalogował błąd z jabbera, ale olałem to i lata, a w cc pisze offline.

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

Mi na początku jak włączyłem wyskoczyło mi podczas logowania z 2 razy i jak już się zalogował błąd z jabbera, ale olałem to i lata, a w cc pisze offline.

no to tak samo u mnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...