Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Ekipy

eXo.

Jaki serwer?  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim gramy serwerze?

• Polskim
      10
    • US
      4
    • Niemieckim
      5
    • USA
      1
    • Innym (jakim?)
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam ekipy ludzi, która rozpoczęła, by ze mną grę od zera na .. no właśnie, jakim serwerze - polskim, a może zagraniczym?

W tej kwestii jakoś się dogadamy, czekam na zgłoszenia, wystartujemy gdy zbierzemy przynajmniej 5 osób :)

Lista chętnych:

dużycheater + jego kolego :3

dafu45

troim33

MaQiu

p4w6i4

Redes

Fozop

Opublikowano

Ja byłbym chętny ;D , mógłbym załatwić jeszcze 1dna osobe.

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

No spoko, spoko, zapisze ciebie i twojego kolege na " liste " i czekamy na więcej osób. Nie wiesz może kiedy rusza jakiś nowy serwer polski lub angielski?

Opublikowano

Zapisuje się :) Z chęcią pogram ze zgraną ekipą na jakimś serwerku. Ale bardziej zagranicznym niż polskim :) Chociaż jak polski to św: 6,15,16,17 odpada... Gram tam ^^

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

No okej, to w gruncie rzeczy możemy zaczynać, tylko pozostaje wybór serwera. Nie wyruszył teraz może jakiś nowy niemiecki/angielski serwer?

Opublikowano

Żaden zagraniczny serwer jak patrzyłem nie wystartował ;/ To nie wiem... Możemy na USA/US/Włoskim :) Oni grać tak potrafią że no nie potrafią ^^

Opublikowano

sorry, ze odpisuje tak pozno :D Mnie nie ma na 2 dni wiec zaczynajcie bezemnie a ja dolacze :D. Zalozcie gildie jak najszybciej, mozna zalozyc kilka kont dac na bota i zarabiac nimi kase na ulepszanie gildii.

Opublikowano

Kto jest za ?

US-

Niemieckim-

USA-

Polskim-

Piszcie. Jutro zrobimy konta tzn ja na bocie dodam moje konta i gildie jakaś się zrobi! Eyo! Więcej info na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...