Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Moje Prace

divines

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj dodajem swoje dziela ktore robilem przez ostatni czas z nudow.

Mozecie oceniac. W razie potrzeby pokaze PSD. Pracki tworzone w PS3Ex.

8d1616e0723dc665m.jpg f2977e0e99d7a979m.jpg 0cd07da5135ccdf6m.jpg 6959effbc875a021m.jpg f57f7d35ffab843am.jpg faa216deaeeab745m.jpg 6b4d05d05364f09cm.jpg a2bbbbd2675f9068m.jpg e138ea1b2baa0d66m.jpg d20e4634ed287cf6m.jpg

Wiem ze pracki nie sa bardzo zaawansowane ale nie uczylem sie z zadnych tutkow itp.

5ee7a1f85f39a5ea.png
Opublikowano

1.słabe napisy

2.ta abstrakcja bije po oczach...

3.A wogóle nie widać, kolory nie pasują

4.mało widoczna ale okropnie wyglądająca linia która psuje efekt jak się ją znajdzie

5.tak o dupie marynie... za dużo pustego pola, mało się dzieje

6.to nie jest twoje :)

7.to też...

8.o boże co to ma być?

9.mało realistyczne, mgła jest po środku za duża a w innych miejscach ta sama odległość jest inna to przez to jest nierealistycznie i co to za blask? chociaż to plus :P

10.0 komentarza...

Nawet nawet tylko niektóre wyglądają jak w paincie a niektóre są nie twoje :(

Opublikowano

@up

Kolego wszytskie prace sam robilem wiec nie wciskaj mi kitu... ehh nie lubie ludzi ktozi oceniaja a nie maja garsci doswiadczenia w tym...

5ee7a1f85f39a5ea.png
Opublikowano

Dobrze.... ;]

@PS

zalsersunbanxd - nubku sam innych krytykujesz, a sam prosisz o zmniejszenie Sygny 0.0

1.słabe napisy

2.ta abstrakcja bije po oczach...

3.A wogóle nie widać, kolory nie pasują

4.mało widoczna ale okropnie wyglądająca linia która psuje efekt jak się ją znajdzie

5.tak o dupie marynie... za dużo pustego pola, mało się dzieje

6.to nie jest twoje smile.gif // Może dowód, czy tylko jakieś teorie z dupy wzięte....?

7.to też.../// @UP

8.o boże co to ma być?// Obrazek...?

9.mało realistyczne, mgła jest po środku za duża a w innych miejscach ta sama odległość jest inna to przez to jest nierealistycznie i co to za blask chociaż to plus tongue.gif

10.0 komentarza.../// On przynajmniej umie wstawić brushe, nie to co ty....

Nawet nawet tylko niektóre wyglądają jak w paincie a niektóre są nie twoje sad.gif /// W paincie? On przynajmniej umie się nim posługiwać, poza tym powiem ci nubku, że Paint posiada opcje, których nie posiadają inne bardziej rozbudowane programy graficzne....

Tak więc pokaż na co cię stać....

PS. A twoja sygna no to normalnie ma tyle efektów że szok.... Te 2 napisy, czarne tło i 2 kolorowe logo, no naprawdę ! Cudowne... <lol>

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

Dzięki za prawdziwe komentarze.

@Avenger

Taa... oni chyba są przed scaleniem heh :P

A, co do efektów to bardziej mi zależało aby to było na tapetke na moim kompie heh robilem to generalnie dla siebie bo na pulpicie mam syf a czy mniej bajerow na tapetce tym wiecej widze :)

5ee7a1f85f39a5ea.png
Opublikowano

Raczej to po tym jak w bubu się rozłączyli :s A efektów kilka mogłeś dodać po prawej bo zapewne po lewej masz ikonki (przynajmniej ja ^^)

iloverock.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...