Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

body 67 metki mordu dt

MIchu136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , jakie musze miec eq do bicia metkow mordu w Dt ? Ile defa , pz , ataku , jak skutecznie odlurowac spota ?

Powiem ze mam okolo 14 k pz , 500 defa , parte +9 kd moba +4 z aura m2 .

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

czytam codziennie lecz wgl nie chce wchodzic aura ;c . Ile tak srednio defa potrzebuje ? Mam roski 10 minutowe ktore daja 100 defa ;p . Ile % musza byc bufy ?

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

hahahah dobre 1k defa koles wez ogarnij biles wgl metka mordu ? duszki maja przeszywke :> na mordu eq dmg full sila full blok buff blogo 35% pomoc 30%+ lepiej ribka kup sr 35+ kd +4 defa 600 starczy obowiazkowo musisz wybijac bodym duszki jesli bd wiecej

76561198017353072.png
Opublikowano

650 defa, buffy 35/40%, 1100-1250 ataku, 15% do pż, 15 blok, 14/15k hp, im więcej tym lepiej.

Dokładnie, tak jak koledzy UP wbij aure min m7/G, wtedy możesz tam iść, lecz jak masz teraz takie eq to nie wiadomo czy dojdziesz do 7 piętra ^^ hehe

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Buffy min.25/30%. Obrony około 1k, lecz musisz wbić Aurę obowiązkowo na min. G1.

Hahaha padam 1k defa...

surą z 550 lajtem klepie beż potków red

spota odlurać najlepiej roska na defa + wierzchowiec na defa + błogo + pelerynki( ja preferuje dropienie ich w red lesie)

tą parte zamień za jakiegoś truciaka min+6 sr min 30%

nie doczytałem że nie masz 75... to zamień na ribka :)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Buffy min.25/30%. Obrony około 1k, lecz musisz wbić Aurę obowiązkowo na min. G1.

obrony 1k japierdole, jak sie nie znasz to nie pisz... moby w grocie i ognistej ziemi najwiecej przeszywki mają..

@topic

hp +12k

def najlepiej +650

przyda ci się coś na spowolnienie ;]

kryt +15

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

hmm , nie chodzi o to ze ja zrobie dt , gildia robi dt i poprostu mnie przezuca na metki smierci i logaja a ja bije dalej ;) . Ok dzieki wielkie za rady , daje lajki , CLose mozna :)

mpcforum4everblue.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...