Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Granaty

Lethoss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem z granatami, a właściwie ich brakiem. Wiem, że ten temat wiele razy był poruszany tu i na innych forach, ale nigdzie znalazłem odpowiedzi. Założyłem postać dosyć dawno temu, i nie we wszystkim się łapałem jeśli chodzi o APB, teraz wiem ze po ukończeniu tutoriala powinno się dostać maila z granatami, ale ja chyba go przegapiłem - po 30 dniach maile "znikają"(?). Czy da się jakoś ponownie wysłać granaty, albo chociaż przesłac je z nowej postaci?

Opublikowano

Chodzi mi o to, czy da się je jakoś odzyskać - kod na stronie, e-mail do GMów ( jeśli się da) czy coś takiego, obojętnie. Co do tych 30 dni nie jestem pewien, zwykle maile maja "termin ważności" chyba do 30 dni, wiec może i ten miał. A nie dało by rady przesłać tych granatów jakoś z innej postaci ?

Opublikowano

Z tego co ja wiem maile nie mają " daty ważności " Masz na swojej poczcie opcje " szukaj " wpisz tam nazwę firmy która zajmuje się tą grą i ci wyskoczą czy ci . Co do kodu jeśli masz go na mailu to tam bd a jeśli nie masz to jesteś że tak powiem w dupie. No chyba że będą mili i ci go dadzą 2 raz ale wątpię xD

oDYVDfv.gif
Opublikowano

@Easy33 Tu nie chodzi o zwykłego maila tylko skrzynkę w grze ;]

O ile dobrze pamiętam to maile mają 30 dni ważności.Nie da się nic przesyłąć.Chyba jedynym wyjściem tutaj jest zrobienie nowej postaci ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobienie nowej postaci raczej nie wchodzi w grę, pewnie nie będzie mi się chciało od nowa nabijać 100R :) Tak czy inaczej dzięki za pomoc.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Powiem jak najprościej podejdz do Jocker machine. Sprawdz swoj zapas granatow xxx/100. Nastepnie stojac przy Automacie nacisnij klawisz I (Domyślny) otworzy się tobie okno inventarzu. Kliknij w miejsce granatów. nastepnie change i powinny być. Ten sposób może nie zadziałać na 100% ale lepsze to niz nic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...