Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki telefon?

Zigler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

ss:

vqnj.jpg

A propo 3110 classic mam ją i jest świetna, tylko że antenka mi poszła także narazie służy do słuchania muzyki :D

Jak takie posty trollowate piszesz to co się dziwisz :O

@TOP

Neo V ze smartphonów

E52 z normalnych telefonów.

Opublikowano

Jak takie posty trollowate piszesz to co się dziwisz :O

@TOP

Neo V ze smartphonów

E52 z normalnych telefonów.

Ja na poważnie pisałem, nie trollowałem ;]

Wiem że jest dobra, bo tata ją ma i ostatnio małe gwoździe nią wbijałem i jest cała ;]

Opublikowano

kazda nokia mozesz gwozdzie wbijac sa najbardziej wytrzymale

Zgodzę się, ale co do tych nowszych dotykowych nie jestem pewny :)

Nokią Lumią 900 raczej by nie szło :D

Opublikowano

Kupując E52 kup wersję Navi,bo wcześniejsza spędzi 10 miesięcy w roku w serwisie.Do 600 zł normalne telefony godne polecenia to INNOV8,Nokia e72.Co do smartfonów Se Live! ,X10 i Neo V.Nie polecam kupować Lumii,bo niedługo wyjdzie seria telefonów z WP8(całkiem inny system w porównaniu do WP 7,8).Dostępne telefony dostaną aktualizację do 7,9 i na tym ich wsparcie techniczne się kończy lub poważnie zwalnia.

Ps.Pingwineq nigdy większej bzdury nie słyszałem...Nawet mając Gorilla Glass wyświetlacz się tłucze,bo to jest szkło.Nic nie daje 100% pewności na to,że szybka nie popęka.

//Zakaz handlu.

Opublikowano

Kupując E52 kup wersję Navi,bo wcześniejsza spędzi 10 miesięcy w roku w serwisie.Do 600 zł normalne telefony godne polecenia to INNOV8,Nokia e72.Co do smartfonów Se Live! ,X10 i Neo V.Nie polecam kupować Lumii,bo niedługo wyjdzie seria telefonów z WP8(całkiem inny system w porównaniu do WP 7,8).Dostępne telefony dostaną aktualizację do 7,9 i na tym ich wsparcie techniczne się kończy lub poważnie zwalnia.

Ps.Pingwineq nigdy większej bzdury nie słyszałem...Nawet mając Gorilla Glass wyświetlacz się tłucze,bo to jest szkło.Nic nie daje 100% pewności na to,że szybka nie popęka.

X10 ? xD Jak już to mini pro albo live with walkman....

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...