Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hubertson2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem z Metkiem. Pogram sobie troche w metka i potem wyskakuje taki jakby blue screen (na nim cos pisze) ale nie da sie go wyłączyć. Musze restartowac komputer. To samo sie dzieje jak pogram sobie troche wyłącze metka i jak go chce znowu włączyc robi sie to samo. Czasem uda mi sie pograc dłużej a czasem krócej. Nie wiem od czego to zależy. Ale jak gram na jakims privie to nie ma zednego problemu. Licze na pomoc zwaszej strony. Z góry thx

PS. Przeinstalowanie metka nicnie dalo.

Bywalec
Opublikowano

To jest wina systemu nie Metina. Pewnie masz jakieś sterowniki/urządzenia niekompatybilne. Zanieś komputer do informatyków w mieście oni Ci powinni pomóc.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Być może jakieś pliki systemowe gryzą się z plikami metka . A te privy może mają ten pliczek akurat zmodyfikowany albo usunięty. Zaktualizuj service packa do wersji trzeciej . Jeżeli to nie podziała to Spróboj zainstalować najnowszą wersję NET.Framework . A jeżeli nadal będzie coś nie tak , to dobrze by było gdyby Windows się zaktualizował.

Chcę , by stare czasy Metin2 wróciły ...  :(

Opublikowano

Wydaje mi się, że wystarczy tylko uaktualnić Servicepacka do 3 i będzie wszystko ok... Jeśli to nie pomoże to napisz, spróbujemy coś dalej kombinować... ;)

Opublikowano

Przeskanuj komputer, wyłącz antyvirusa. + jeżeli nic z powyżej wymienionych nie będzie działać to raczej format kompa.

Opublikowano

Zrób najlepiej format - najlepszy sposób na blue screen. Mimo, że mi format nie pomagał i dopiero po zmianie kompa ( w pełni ) ustąpiło mi to. Ale to na pewno wina oprogramowania a nie twoja.

E9mwj60.png
Opublikowano

Musisz miec Servicepack 3.

Ja miałem tak, że jak wyłączyłem metka i potem chciałem znowu włączyc to robił sie czarny ekran i musiałem resetowac komputer. Zainstalowałem Servicepack 3 i wszystko działało poprawnie.

Opublikowano

metin2 musi mieć SERVIS PACK 3 privy działają na 2 ale polski na 3

jak coś łap Link z zaufanej strony

http://www.dobreprogramy.pl/Windows-XP-Service-Pack,Program,Windows,12243.html

spacegamingsugnature.jpg

Opublikowano

komp nie jest moj dlatego nie bede instalowal sp3 a poza tym moge sie jeszcze z tym pomeczyc do konca wakacji. temat mozna zamknac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...