Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Elfbot DBV problem z leczeniem i senzu

Nowis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z leczeniem na DBV otóż wygląda to tak że mam tak jakby 2 paski hp i many. Robi sie taki bug powyzej 65k hp lub many. Przez co bot nie potrafi uzywac senzu bo mysli ze nie ma hp, a ma go w zanadrzu 65k. Czy wie ktos moze jak zrobic zeby to jakos dzialalo ? od razu zaznaczam ze procentowo tez nie dziala.

Opublikowano

Też nad tym długo myślałem i w końcu znalazłem confing z elfa do dbv . Leczenie było ustawione na zasadzie "if cośtam messagecontains 'tutaj informacja, że zostałeś uderzony ale tylko jej kawałek' say 'mega power up' " a na senzu było ustawione podobnie tylko było "if cośtam messagecontains 'you dont have enoug mana' useitem idsenzu' " z chęcią wyślę Ci ten cfg. Jak coś to pisz na gg.

Opublikowano

Mogę Ci dać link o elfa, którego znalazłem w internecie jeśli chcesz :) Ale to na gg bo mam za mało postów, tylko jest z nim jeden problem, czasem włącza się elegancko, pokazują się ikonki itd ale jak go schowam to nie mogę go przywrócić :<. Klikam shift + F12 i nic się nie dzieje, no i czasem są debugi, ale jeśli chcesz to napisz na gg.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...