Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] w jaki sposob szysbko zdobyc aegisa?

kamilq_0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie w jaki najszysbszy sposob zdobyc AEGISA, czy bocic BoxyBotem lub PBDO botem, czy najlepiej grac i robic misje?

Moje konto to SPEEDHEAD FULL NAPĘD oraz 8 LVL,

Opublikowano

Kamilq ;] , mogl bys podac nick ;) , moze kojarze :)

Ja gram na pl2 2 lata to moze zkojarze :P ...

A tak do tematu , to polecam x5 :) , speedheard full sped + złotko :)

Opublikowano

Ja na ibocie latam bez podwajacza na 1 gali 1-3, 1-2 i 1-4 w noc mam 300 energi okolo i 40 k uri :) aegisa w 5 dni mozna miec zakladajac ze zrobisz jakies wrota jeszcze np delte lub zete bo najwiecej uri daja :D

Opublikowano

Ja mam vegą ok 50-55 tysi uri na 24h boxybot ,Jak wy to robicie ,że 6tysi uri za godzinę ?!

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

@UP I @2UP boxybot tak zbiera zmien bota to zobaczysz co to jest zarabianie urki :) ja na kbocie na bitkach 10k/h uri bo troche ludzi poluje gdyby nikt mi nie ubijal to spokojnie 12k wyciagne

Opublikowano

@UP I @2UP boxybot tak zbiera zmien bota to zobaczysz co to jest zarabianie urki :) ja na kbocie na bitkach 10k/h uri bo troche ludzi poluje gdyby nikt mi nie ubijal to spokojnie 12k wyciagne

Ale ja boce na PBDO Bocie :) Może zła mapa?

76561198053546969.png

Opublikowano

Ja BoxyBotem na pl2 zbieram od 5k do 7k na godzine 2 gala 1-8 (może zależy od farta :P )

Lulz. Daj like jak otworzyłeś xD

Opublikowano

Ja na ibocie latam bez podwajacza na 1 gali 1-3, 1-2 i 1-4 w noc mam 300 energi okolo i 40 k uri :) aegisa w 5 dni mozna miec zakladajac ze zrobisz jakies wrota jeszcze np delte lub zete bo najwiecej uri daja :D

Jak niby masz 300 energi i 40k urki? To jest nie mozliwe... Ja na Kbocie na godzine 2k uri uzbieram.... to czym Ty latasz i co bijesz ze tak szybko uzbierasz powiedz prosze bo jestem strasznie ciekaw...

Puszczacie te boty tylko na boxy ze tak zbieraja czy tez na alienki??

Opublikowano

Z podwajaczem i petem-looterem, na bitkach wyciągam około 11-12 k na godzinkę.

Jeśli już bitki, to raczej tylko w nocy.

Jeśli masz PBDO proponuję task, który będzie zmieniał mapy skrzyneczkowe x5, x6, x7, x8 - to alternatywa na dzień.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak niby masz 300 energi i 40k urki? To jest nie mozliwe... Ja na Kbocie na godzine 2k uri uzbieram.... to czym Ty latasz i co bijesz ze tak szybko uzbierasz powiedz prosze bo jestem strasznie ciekaw...

Puszczacie te boty tylko na boxy ze tak zbieraja czy tez na alienki??

hahaha na 6000 boxow, 10h, szlo mi 200 energi , 24h okolo 500 i 70k uri na boxybocie bez podwajacza :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...