Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za zoom hack.

Saskey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wchodzę sobie na mejla i takie coś:

Greetings Summoner,

Your account has been temporarily suspended for breaching our Terms of Use. Our system has detected improper modifications to your League of Legends client. While we allow for customization and creativity, modifications that allow for an unfair competitive edge are unwelcome on the Fields of Justice.

To ensure that your system has no unwelcome modifications, we recommend using the official client without third party modifications. You may download an unmodified version of the client at http://signup.leagueoflegends.com/en/signup/redownload

Please note that continued usage of improper modifications can result in further disciplinary actions. Please read the following excerpt from our Terms of Use:

J. Using any unauthorized third party programs, including but not limited to "mods," "hacks," "cheats," "scripts," "bots," "trainers," and automation programs, that interact with the Software in any way, for any purpose, including, without limitation, any unauthorized third party programs that intercept, emulate, or redirect any communication between the Software and Riot Games and any unauthorized third party programs that collect information about the Game by reading areas of memory used by the Software to store information.

You can read our full Terms of Use here: http://na.leagueoflegends.com/legal/termsofuse

If you have any further questions you may contact us at: http://support.leagueoflegends.com

Najlepsze jest to że codziennie gram! Bana jak nie ma tak nie ma.

Ale jako coś taka przestroga, więcej tego nie używajcie.

Opublikowano

tez to na maila dostalem 3 dni temu i nic

wtf?

najlepsze jest to ze nie gram ani na zoomhacku ani nic, nawet skorek nie podmieniam

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

dostaniecie tego bana, wystarczy trochę poczekać. pamiętajcie, że w LoLa gra tyle osób, że nie mogą sobie pozwolić na jakiekolwiek hacki, boty, mody itd itp ;) mają naprawdę dobrych informatyków.

Opublikowano

Witaj,

Dzialania z twojego konta naruszaja Warunki uzytkowania League of Legends. Mozesz przejrzec je na

http://eu.leagueoflegends.com/pl/legal/termsofuse

Z powodu tego naruszenia, twoje konto League of Legends zostalo zawieszone do Wed Aug 15 15:34:05 PDT 2012.

Jesli masz jakies pytania, skontaktuj sie z [email protected].

Z wyrazami szacunku,

Obsluga Klienta Riot Games

Opublikowano

Dokładnie, ja bez zoomhacka nie zamierzam się męczyć na tak dużym przybliżeniu, zoom hack to wybawienie oO

199910496651d9d4266c95e.jpg

Opublikowano

potwierdzam, bana wyłapałem ale nie jestem 100% pewny czy za zoomhacka czy za refy. Ale raczej za tego zoomhacka ;/ spójrzcie na moje 2 posty w tematach o zoomhackach.

Opublikowano

Pytanie , co do ch*ja jasnego pana da wam ten zoom hack skoro mgła wojny "fov" sie nie zmienia? e?

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

też bana wyłapałem do 16... pojebane i to w skurwysyn, powinni zwiększyć w normalnym cliencie te oddalanie bo to jest przesada, jak napierdalam na krzaku i bez zoom hacka widze 2 champow, sciagne sobie ace clienta i tam bede napierdalal na zoom hacku moze tam tego nie wykryja a jak wykryja to pierdole nie gram w to

Opublikowano

a no właśnie, też dobry pomysł, ale to chyba nie ma znaczenia który client. A tak poza tym ten ace client chyba jest zawirusowany. Malwarebytes anti malware coś mi krzyczał.

Opublikowano

nie, kiedyś też go używałem i nie ma wirusów :< jedyne tyle, że teraz nie ma ace na najnowszą wersję bo kogoś w ich teamie nie ma i nie ma kto tego zrobić ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...