Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za Fish botq. :D

KubereK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem bana za "złe oprogramowanie" :D

Ale szkoda no.. postać była koxem. Jakaś wymówka na UnBana? Wiem że przeprosiny nic nie dadzą^^

z gory thx.

dodam że z 2h temu gm pisał czy nie mam bota i ktory dzien tygodnia. A teraz nawet zero szeptu.. ://

............

Opublikowano

To poco na głownej stawiałeś :D

Raczej ci w żadną wymówkę nie uwierzą nawet jakby to była prawda Ban to ban oni nie odbanują

x

Opublikowano

Prawda jest taka jeśli chcesz używać takie oprogramowania musisz się z tym liczysz że prędziej czy później dostaniesz bana.

Opublikowano

Czemu wszyscy co dostają bana od razu piszą temat o tym na forum?!Ludzie bez powodu GM nie daje bana.Albo macie jakiegoś hacka,albo go mieliście.Nie piszcie o tym na forum jak dostac unbana.Moim zdaniem to nie potrzebny spam.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

@up myslalem że da ie jakos unbanować:DDD

@2xup próbowałem.

myslalem ze moze powiem że koledze dalem konto jak wyjechalem na wakacje.:D zeby sie zaopiekował:D

............

Opublikowano

@up myslalem że da ie jakos unbanować:DDD

@2xup próbowałem.

myslalem ze moze powiem że koledze dalem konto jak wyjechalem na wakacje. :D zeby sie zaopiekował :D

Nic Ci to nie da,oni nie odbanują ich nie obchodzi czy dałeś komuś i on używał czy Ty.To konto dostaje bana.

Rep

Opublikowano

to zalezy czy umiesz grac na hackach tak by cie nie zlapali . ja sam mialem dagera 76 lvl skile P i all eq . cos tam gralem na chakach ale nie zlapali mnie ;p konto sprzedalem :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak dla mnei to juz jest przesada, wszystko dobrze wiedzą że boty nie są legalne, i to oszustwo, trzeba się liczyc z banem, a Ty tu jeszcze Bóg wie co chcesz wymyslić o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...