Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa postać

synaniemawdomu

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Interesującą postacią jest Sura Weapon. Czarowane Ostrze dodaje więcej Wartości Ataku, niż Aura u Wojownika + Bon do życia.

M.in. przydatne jego umiejętności to: Czarowana Zbroja - dodaje obrony, oraz Strach - zmniejsza otrzymywane obrażenia.

Oczywiście u Sury nie brakuje skilli atakujących takich jak: Smoczy Wir, Uderzenie Palcem czy Rozproszenie - przydatna umiejętności, gdy walczysz z Szamanem/Wojownikiem.

Opublikowano

Bez sensu takie pytanie, bo to zależy od twoich umiejętności i samozaparcia, bo :

1. Będzie chciało Ci się dużo dropić, żeby kupić eq na woja? Czy może jednak mniej, bo eq na wp jest tansze jak tez ku?

2. Jaką postacią lepiej Ci się gra tak, zeby nie znudzila Ci się po tygodniu?

3. Do bodego musisz zrobić na 100% buffa, wp natomiast może się bez tego obyć

4. Czy ''pogodzisz'' się z tym, że mniej więcej do 70lv wp będzie w 3/4 przypadków dedać w pvp natomiast potem jest lepsza od bodego?

Odpowiedź sobie na te pytania i myśle, że to pomoże Ci wybrać ;)

fea.gif

Opublikowano

Ale jaki style będziesz preferował? Exp czy PvP? Jak exp to mimo wszystko WP, a jeżeli PvP to body. Chociaż tak po 70-75lvl sura wp to jest niezły kox w pvp :D

Więc, ja bym grał WP :)

Robię to co lubię, lubię to co chcę.

84564230168514981164.png

Opublikowano

Ja gram zawsze wojownikiem body i myślę, że jest on do wszystkiego najlepszy. Jeżeli jednak chcesz szybciej wbić wyższy lv polecam surę wp.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

@2up

Gówno prawda. Dajesz Ostrze strach palec rozpro wirek(pvp) lub ostrze strach zbroja wirek palec(exp) lub KTORY POLECAM Ostrze Strach wirekpalec rozpro( wbijasz 86 i kazdy lezy

Opublikowano

To zależy od Twoich umiejętności i chęci do gry... WP do 50lvla większego szału nie robi... Potem zaczyna się jego bajka w expie i przy okazji schody u Bodego... WP do PvP tak na prawdę jest dobry po 86 lvlu, więc jeśli chcesz coś więcej zdziałać w PvP a wiesz, że 86lvl jest dla Cb nierealny to lepiej wybierz Bodego... ;)

No i buffek... Przyda się każdej klasie jednak Body bez tego praktycznie nie da rady expić... ;)

Opublikowano

Ja gram zawsze wojownikiem body i myślę, że jest on do wszystkiego najlepszy. Jeżeli jednak chcesz szybciej wbić wyższy lv polecam surę wp.

Kolejne ''dziecko woja'' @syynaniemawdomu nawet go nie słuchaj, bo taka prawda, ale woj w niczym najlepszy nie jest no chyba, że w najwyższych cenach eq to wygra każdy ranking :)

fea.gif

Opublikowano

Graj Wpkiem, tańsze książki niż u bodziaka, lepiej się expi na wyższych lvlach, w miarę tańsze eq jest dla sury. Po 4 mce u surki, robi się ona już bardziej pod exp i pvp. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...