Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Css deadmatch

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobić żeby w counter strike source był deadmatch na botach? Dam lajki jak ktoś pomoże. Uprzedzam robiłem deadmatch na botach w cs 1.6 więc jedynie tyle wiem.

Opublikowano

Robisz tak samo jak w 1.6, tylko potrzebujesz plików do css.

A wszystko tak samo, jedynie gdzieś zamiast 1.6 będziesz miał css i tyle.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Można tak powiedzieć:

SourceMod jest dodatkiem do serwera SRCDS, którego podstawową funkcja jest administracja serwerem. Jednakże można go dosłownie napchać masą dodatków zmieniając prawie wszystkie aspekty w grze - od rozszerzenia i uproszczenia komend w administracji, poprzez restrykcje broni, kończąc na totalnych konwersjach, gdzie ostateczny wygląd gry zupełnie nie przypomina oryginalnej rozgrywki.

AMX Mod X jest dodatkiem do serwera HLDS którego podstawową funkcja jest administracja serwerem. Jednakże można go dosłownie napchać masą dodatków zmieniając prawie wszystkie aspekty w grze - od rozszerzenia i uproszczenia komend w administracji, poprzez restrykcje broni, kończąc na totalnych konwersjach, gdzie ostateczny wygląd gry zupełnie nie przypomina oryginalnej rozgrywki.

Na PW wysłałem Ci linki do FAQ dot. sourcemoda.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Przecież powysyłałem Ci te linki na PW, wszystko jest tam opisane krok po kroku, więc inaczej Ci nie mamy jak pomóc.

@DOWN mi działają, nawet teraz sprawdzałem.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

No niby dałeś ale jeden link to informacje o tym a drugi nie działa więc niewiele mi pomogłeś.

Mi nie działa na chrome tak samo na ie. Ogólnie nie działa ta strona (nie powiem jaka bo nie można)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...