Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kejuw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,na s17 mam mentala 75lv skille to M9 silne,duchowe i tapka G1,walniecie M5 co musze zmienić w eq aby dochodzić do mapek bo nie wyrabiam się z czasem na pieczęciach i aby bić metki mordu bez odjazdu.Mogę dodać,że próbowałem bić w piekle metki ale bez buffa i nie daje rady bez odjazdu

Eq:

Zbroja:stalka+6 3x Kd+4,2k hp,15 błyski,10 dwureczna,5% abs do pe,3% do pż

Broń :Póki co zatruty +5 27% srednie 3x Kd+4

Hełm:Maska strachu +7,10 dt,10 diabły i syf

Kolczyki:Ebony+9,20 dt i mało istotne na dt

Naszyjnik:Z niebiańskich łez+7 1.5k hp

Bransoleta:Srebrna +9 10% do pż i pe i syf

Buty:Deszczowe+9 1.5k hp,3 spowolnienie,5 omdlenie i syf

Tarcza:lwia+9,10% blok,10 diabły i syf

skille to M9 silne,duchowe i tapka G1,walniecie M5

Biolog jest na etapie matowych bodajże 5 zostało.

Buff jest ale tylko Błogo i pomoc po 26.3% dodam,że póki co nie będę mu kupował eq +int.

Na eq mam 50 kamoli.

Opublikowano

Ulepsz/kup innego truciaka bo to przyspieszy wybijanie mobow, dokoncz matowe atak sporo daje. Wbij buffowi pomoc skoro blogo juz masz i dokup to eq na inta. Powinno byc lepiej

Back to BF3...

Opublikowano

Dobra broń 75 lvl, najlepszy byłby truciak minimum +7 średnie 25 +. Dobry buff, skończony biolog na ten lvl. Bony na krytyka, hp, omdlenia i dajesz radę : )

Kliknij!

Interwencje bramkarskie, kilka zdjęć z mojego życia. Piłka nożna- Goalkeeper! Wejdź polub i poznaj smak prawdziwej piłki!

Opublikowano

Ulepsz/kup innego truciaka bo to przyspieszy wybijanie mobow, dokoncz matowe atak sporo daje. Wbij buffowi pomoc skoro blogo juz masz i dokup to eq na inta. Powinno byc lepiej

pomoc i błogo mam po m1 a buff ma tylko 42lv,wiekszosc wachlarzy/dzwonow + int jest na 55/60lv,te na niski sa zbyt drogie.
Opublikowano

To jebnij się z tym buffem do v2 i dobij mu 60 lv.

Znajdziesz łącznika i jak już wbijesz lekko ten 60 będzie Ci łatwiej z +12 inta na dt.

Reszta tak jak up pisali. Dokończ biologa, ulepsz truciaka i powinno być w porządku.

Nie zapominaj tez o dużych zielonych potkach.

CX7Rrj.png

Bywalec
Opublikowano

Zrób Truciaka min. +7, lub kup +7 z +35 średnie + bonus na nieumarłe, dokończ Biologa, kup Tarczę na 61 poziom z bonusem na Nieumarłe.

Opublikowano

Do srebrnej wbij 20% na DT i zakup lepszego truciaka skoro masz kamole... Metki jeszcze sobie porozwalasz to będą lecieć kamyki...

Opublikowano

Co co mu 20 na dt, skoro jako mental sam powinien zrobić dt do mapek + odlurowanie, a ani na metki mordu, ani na moby które z niego wychodzą nie działa bonus na nieumarłe. Ja bym zainwestował przede wszystkim w truciaka (+9 najlepiej sr 35+) zrobił matowe, dodał atak z dowodzenia, zbrojkę z wartością (moze być i mnisia +0, mental i tak ma dużo defa, a bonus pż w stalce za wiele nie zmieni), itemki z krytem lub przeszywką (10% to tak jakby 10% dmg), oraz podstawowy atrubut - dzika. Dla buffa oczywiście itemki z int oraz parę książek do czytania, bo będziesz wolno ubijał. Do odlurowania polecam ci wierzchowca 150 defa na wszelki wypadek, ale to nie problem. Ogólnie musisz zainwestować przede wszystkim w atak i krytyk, a będzie ci nawet lepiej niż takim bodziakiem:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...