Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sterowniki Stawiam + lub - ile chcecie.

Pawlak0700

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze poraz kolejny bo tamten temat chyba w złym dziale, a więc: Otóż tak, pierw pytanie: posiałem płytkę ze sterownikami, a już jakiś kawał czasu temu robiłem format systemu i z internetu ściągnąłem tylko sterowniki do karty graficznej i dzwiękowej, NIC WIĘCEJ ,tzn probowalem cos tam do biosa itp, ale czytałem ,ze to trzeba plyta czy cholera wie czym, i moje pytanie brzmi, czy oprocz tych dwóch coś się jeszcze instaluję?

Opublikowano

Zainstaluj program DriverMax on skanuje Twój komputer i wyszukuje najnowsze sterowniki do odpowiednich części. Warto zainstalować wszystkie jakie wyszuka.

Tutaj poradnik do tego programu :

http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/100_porad_i_sztuczek_do_Windows_7_-_czesc_3-3171/strona/10616.html

@Edit

Z podstawowych, jakie powinieneś zainstalować są :

• Płyta główna (Chipset);
  • Karta graficzna (VGA);
  • Karta dźwiękowa (Audio);
  • Karta sieciowa LAN (Ethernet), karta bezprzewodowa (WLAN);

Mam nadzieję, że pomogłem.

1360325468-U541599.png

Opublikowano

No to mam tylko 2, Graficzna i Dzwiekowa, Internet mi działa, mam radiówkę, nic nie instalowałem do lana.Co do programu czytałem o tym DriverMax, DriverEasy i są podzielone opinie, niektórzy sądzą, że może zepsuć system itp. A co do płyty głównej tu masz link: http://www.asus.com/...VD2MX/#download , które dokładniej muszę sciągnać jeśli możesz podać, byłbym wdzięczny.

I tak wgl, teraz patrze , że na inną wersję tej płyty p5vd2-mx SE jest zakłada chipset w download, a moja bez samo P5VD2-MX nie ma, więc nie wiem dokladnie co sciagnac.

Opublikowano

DriverMax używam od jakiegoś roku. Za każdym razem pierwsze co robię po formacie to ściągam ten oto program. Nic mi się nie popsuło do tej pory.

Jeżeli chodzi o płytę główną to jaki masz system, bo bez tego ani rusz ;D

1360325468-U541599.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...