Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Spakowanie rozpakowanych plików do .exs

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam jedno i krótkie pytanie - czy można spakować rozpakowane, zedytowane pliki .epk .eix jakimś packerem do pliku jednego .exs? Jeśli tak to jakim ? Jak ktoś chce to mogę dać lajki za pomoc :P

Opublikowano

Do jednego pliku .exs można, ale client metina ma ścieżki do struktury pliku i pliku docelowego,

dlatego też powinieneś mieć dwa pliki, struktura osobno, by client mógł te pliki czytać.

Oczywiście można zmienić rozszerzenia z .eix i .epk, jak? - a no, musisz w windowsie pokazać rozszerzenia plików,

i po prostu edytujesz nazwę, i wtedy zmieniasz sobie końcówki.

Później musisz ustawić takie końcówki w cliencie ->

(w pliku .bin bądź .exe - plik przez który uruchamiasz clienta)

Nie robiłem tego szczerze mówiąc, ale jak na moje, to właśnie tak powinno działać.

Opublikowano
Do jednego pliku .exs można, ale client metina ma ścieżki do struktury pliku i pliku docelowego,

dlatego też powinieneś mieć dwa pliki, struktura osobno, by client mógł te pliki czytać.

Potrzebny mi jeden .exs i tyle ;P

W aktualnych plikach mam we właściwościach takiego .exs "Wspólna biblioteka .DLL Powłoki Systemu" co by wskazywało na spakowanie dwóch plików w jeden.

Prosiłbym o nie podawanie jakże ciekawych informacji tylko nakierowanie na jakiegoś pakera który by to spakował do .exs ( miałem kiedyś coś takiego ale stwierdziłem że się nie przyda.. )

Opublikowano

Tutaj masz rozpakowany Xenox

http://www.mpcforum.pl/topic/683314-dlrozpakowany-klient-xenoxmt2-13042012r/

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Facepalm... Czytaj ze zrozumieniem. Ja chce rozpakować .exe xenoxa a nie pliki...

Napiszę lepiej w dziale "informatycznym", będzie prościej ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...