Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LEGALNE?

mihasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boże jak to może być nie legalne jeśli twórcy gry sami oferują pliki serwerowe na ich stronie w dziale download a bukkit to dodatek do nich .

No tak, też tak mówiłem ale pan farmazon wie lepiej, robienie serwerów no-premium jest legalne.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Przestańcie sie kurwa kłócić! ten Temat, zostął założony po to, by mu udzielić pomocy, a nie kolejne gówno do kłótni! .

@top

1.Legalnie, możesz tworzyć

2. Nie mam słów ...

3. MC kosztuje jedynie 100 zł ^^ . Ja sobie akurat własnoręcznie wygenerowałem kod i nie musze niczego wydawać :D .

pzdr

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Jeśli byłoby nielegalne to w pliku serwerowym na serwerach dedykowanych nie istniałaby możliwość zmiany tej opcji na non-premium. Zresztą jak sama nazwa wskazuje PREMIUM czyli dodatkowe uprawnienia, w przypadku MC jest to skin, granie na serwerach Premium i automatyczne aktualizacje przy logowaniu do minecrafta. Sam mam premium, ale wielu kolegów nie ma, nie wszyscy chcą w to inwestować aż 100 zł, i wole postawić serwer non-premium dla siebie i kolegów niż grać na takiej zbieraninie dzieci jak np. serwer SKKF, Huśka czy innego Jutubera.

61j79sschu0fgv579hya.png

Sugnaturka wykonana przeze mnie.

W razie jakichkolwiek pytań, PW

;)

Member

Opublikowano

Dzięki jeszcze raz wszystkim. Jak tylko będę miał 100 zł na grę to ją kupie na pewno bo chciałbym mieć skina :)

Za około dwa tygodnie będzie już postawiony serwer i wtedy dam ogłoszenie i was zaproszę.

Ogólnie potrzebni ludzie do tworzenia wiec jak ktoś zainteresowany to proszę pisać na PW.

Mamy ekipę czterech ludzi, ale potrzebne wsparcie kogoś z doświadczeniem.

ZAPRASZAMY!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...