Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie substancje chętnie zażyłbyś na łożu śmierci

DeBesek

Jakie substancje chętnie zażyłbyś na łożu śmierci  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie substancje ch?tnie za?y?by? na ?o?u ?mierci

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak na łożu śmierci to najlepiej walnął bym sobie końską dawkę morfiny i usnął sobie słodko w śnie narkotycznym, całkiem fajna śmierć podobno :) . Ale że nie ma jej w ankiecie, to zagłosowałem na jej krewną herę. A tak w ogóle to przed śmiercią zamiast się naćpać to wolałbym bzyknąć ze 2-3 fajne laski na raz. Przelecieć i umrzeć, amen :D

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

wiesz, że taka naprawdę przedawkowanie nie wygląda jak na filmach i nie kończy się spokojną, powolną śmiercią?

Prawdopodobnie kolega yangster jest gimbem i o narkotykach wie tyle co ja o kombajnach.

Opublikowano

ja bym nic nie zażywał nie byłbym miękką fajką i wolałbym być świadomy tego że czeka mnie śmierć.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Zjadlbym misie Haribo. Sa dostatecznie pyszne na taka okazje.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Nie zażywałbym tego syfu. Wolałbym pożegnać się z bliskimi, a potem spokojnie zamknąć oczy.

BTW Po co ten temat o umieraniu...

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Bym sobie zaaplikował wjondero (wiadro) albo porządnego jointa .Ale nie jakies gówno osiedlowe tylko taką holenderke <3

Opublikowano

Bym sobie zaaplikował wjondero (wiadro).Ale nie jakies gówno osiedlowe tylko taką holenderke <3

Widzę że jest tu ktoś kto wie co dobre :D

Ja bym ewentualnie zamiast zamknąć wiadro mógł bym spalić gibona

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

zwalilbym kapucyna, wypill kakao, poszedl na mecz i mogl wtedy spokojnie umierac.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Endymion - Nie przesadzaj hehe ;d Po morfinie jest fajne uczucie ciepla i mocna euforia.. Nie reagujesz poprostu na nic i nie czujesz bolu praktycznie. Ale jak schodzi .. leb peka i nawet mysli samobojcze temu towarzysza bo juz nie mozesz wytrzymac tego stanu. A co do starszej siostry morfiny - Heroina. Heroine raz w zyciu bralem ... nie chce tutaj polecac tego czegos bo to najwieksze chujstwo na ziemi ale uczucie jest ... ehh :D orgazm przy tym to pikus. Potem przez 8-10h lezysz na lozku i ogladasz koniuszki palcow u nogi bo jestes w innym swiecie.

// Co do morfiny to pewnie gimbuski mnie zhejtuja.. Morfine sam zrobilem z pewnej roslinki(Jakiej? na pw moge napisac ale nie bede ponosil odpowiedzialnosci za was :) ) Odczucia mialem pewnie takie bo zamiast morfine w zyle to palilem.

Opublikowano

Ale macie zafascynowanie narkotykami... Rozumiem zapalić sobie zioło od czasu do czasu ale bez przesady... W takim przypadku polecam obejrzeć Requiem dla Snu sam po tym filmie zdanie zmieniłem.

1xbQbvo.png

Opublikowano

adix112 - Zgaduje ze to jest film o tym ze jakis glowny bohater albo kilka osob wpadaja w uzalezienie narkotykowe i film pokazuje do czego narkotyki prowadza.. np w filmie bedzie scena ze koles pierwszy raz heroina w kanal wstrzykuje a potem on jest cpunem do konca zycia zyje pod mostem zebra tylko zeby narkotyki kupic. To sa najgorsze filmy jakie moga byc wedlug mnie :). Zycie pokazuje zupelnie co innego. Bylo duzo substancji ktore pierwszy raz bralem i ostatni. Np heroina raz w kanal i ostatni ; ). Fete od czasu do czasu dla urozmaicenia dnia. Zielsko to co innego tygodniowo potrafie nawet 5g spalic ( po robocie <3 ). Jakos zyje i jestem normalnie funkcjonujacym czlowiekiem :))

Opublikowano

adix112 - Zgaduje ze to jest film o tym ze jakis glowny bohater albo kilka osob wpadaja w uzalezienie narkotykowe i film pokazuje do czego narkotyki prowadza.. np w filmie bedzie scena ze koles pierwszy raz heroina w kanal wstrzykuje a potem on jest cpunem do konca zycia zyje pod mostem zebra tylko zeby narkotyki kupic. To sa najgorsze filmy jakie moga byc wedlug mnie :). Zycie pokazuje zupelnie co innego. Bylo duzo substancji ktore pierwszy raz bralem i ostatni. Np heroina raz w kanal i ostatni ; ). Fete od czasu do czasu dla urozmaicenia dnia. Zielsko to co innego tygodniowo potrafie nawet 5g spalic ( po robocie <3 ). Jakos zyje i jestem normalnie funkcjonujacym czlowiekiem :))

Człwieku obejrzysz ten film to się przekonasz o co chodzi. Ciekawe skad kase na 5kg zielska bierzesz ;o

1xbQbvo.png

Opublikowano

Nie napisalem ze ciagle tygodniowo 5g jaram tylko napisalem ze potrafie nawet tyle zjarac :) Czlowiek chodzacy do pracy moze sobie pozwolic na takie cos drogie gimbuski hehe :P Ale choc nie wszyscy .. Ci ktorzy zarabiaja 1tys co miesiac to wiadomo ze sobie nie pozwola na takie cos. Ja zarabiam srednio 2-2.5 tysiaca co miesiac a na drobne wydatki zawsze znajdzie sie pare zl hehe :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...