Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zwrót żyć

hubert231231231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema! składam wrota beta i straciłem 2 życia w jakiś dziwny sposób: poprostu bot przestał mi kręcić

aktualnie jestem na fali z dk i mam pytanko: czy jeśli wyłączę bota podczas robienia wrót na pewno zwrócą mi życia?

(pytam sie bo robiłem alfe pbdo botem, przez to, że bot się wyłączał straciłem wrota i mi je zwrócili czy tym razem znowu będą myśleć, że to poprostu brak połączenia z internetem? bo by sie przydały wszystkie życia ^^)

Opublikowano

wiesz ja wrota robie sam , ale to nie ma znaczenia przecież tego nie sprawdzą i jeszcze sienie zdarzyło , żeby mi nie zwrócili np. z miesiąc temu miałem problemy z netem i mi rozłączało , 3 życia poszły , a w wrota zwrócili

Opublikowano

Nie licz na zwroty żyć ! przez to że na to liczyłem straciłem gamme już dwa razy ! a za każdą razą administracja mówiła że język jest nie poprawny itd.

@Edit:

Mi nigdy nie zrwócili wrót czy to sam czy to z botem. Nie wazne czy były lagi czy to wina mojego neta/kompa także ja bym wolał sam skończyc :)

Mówi się że masz jednego z lepszych kompów i neta np. 6mb/s wtedy każą Ci zrobić parę fotek i do nich wysłać.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Nie licz na zwroty żyć ! przez to że na to liczyłem straciłem gamme już dwa razy ! a za każdą razą administracja mówiła że język jest nie poprawny itd.

@Edit:

Mówi się że masz jednego z lepszych kompów i neta np. 6mb/s wtedy każą Ci zrobić parę fotek i do nich wysłać.

zwrócili mi ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...