Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Planowany serwer survival Tekkit

ByJacob

Serwer Survival Tekkit  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? zagra? na polskim serwerze survival na tekkicie??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuje założenie serwera Survival opartego na modach z tekkita, jednak nie wiem czy było by zainteresowanie tym serwerem. Może macie jakieś propozycje, pomysły co do serwera?? Chętnie wysłucham waszych pomysłów. :)

Opublikowano

Jeszcze mody z tekkit nie zaktualizowane na 1.3.1 a teraz większość ma ta wersję

Równie dobrze można było by postawić serwer na 1.2.5 a potem ew. się przenieść na nowszą wersję
Opublikowano

Równie dobrze można było by postawić serwer na 1.2.5 a potem ew. się przenieść na nowszą wersję

Właśnie przez to jeszcze chce poczekać, wole postawić od razu na 1.3.1. Mniej zabawy nawet będzie z pluginami.

Opublikowano

Szczerze to nigdy nie grałem na serwerze z tekkitem, tak więc z chęcią zagram na serwerze jeżeli takowy powstanie.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Szczerze to nigdy nie grałem na serwerze z tekkitem, tak więc z chęcią zagram na serwerze jeżeli takowy powstanie.

Serwer będzie typowo Survival, ale postaram się zrobić coś w rodzaju akademii na spawnie aby każdy nowy gracz mógł zapoznać się z modami w tekkicie.

Opublikowano

Możliwe, że byłoby ciekawie. Według mnie każdy survival jest godny uwagi. Jeżeli jest zadbany, dobrze zadbany przez administrację. No i cieszy się popularnością w skali 10-20 osób w dzień. Taki minimum :P

E9mwj60.png
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...