Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kbot i bicie alienów

hokus~pokus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze nie nabijaj postów jest taka opcja Edit, jeżeli nikt nie odpowiada to poczekaj kolego.

Po drugie zależy jaki masz lvl i wyposażenie ale ja prawie zawsze bije na x-3 wszystkie alieny, albo x-8 Straunerki.

Cześć!

Opublikowano

FE, 18 lvl, to x-3 najlepsze będzie? bo mi zalęzy na randze żeby wbić około 100 tysięcy na początek, chodzi mi gdzie najszybciej to wbiję..

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

To sądzę że najlepiej będzie na Straunerkach na x-8 bo FE to szybko je bije i powinno być dobrze, a jak nie to np. jutro możesz sprawdzić na x-3 ale myśle że na 85% lepiej będzie na x-8.

Pomogłem? Lajk

Cześć!

Opublikowano

Czekam na odpowiedzi innych, co się liczy do rangi najbardziej? bo za zwykłego streunerka jest 1 punk dzielony prez 50 %, czyli 1 streuner to 0.5 pkt do rangi a 2 streunery to 1 pkt. A streunery z x-8 dają 2 pkt czyli 1 pkt do rangi? więc co się bardziej opłaca do nabicia rangi?

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

@UP dokładnie jeżeli bez devo i boss devo , właśnie teraz puściłem bota na x-4 i według mnie zarobki lepsze i ranga też lepiej idzie . puszczasz na saimony , boss saimony mordony i lordakia . bez sibów ;] mi wyciaga leonkiem i szwadronem do 8k na godzinke ;D ttyle że mam podwajacz;] i peta z 12 protokołami ;]

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Saimon,boss,mordon,boss,devo(bez bossa devo ), leonek+ formacje na 50% wiecej z rakiet :0 sepromik i walissz :0 lordakei wg. sie nie oplaca... chodzi mi jak bijesz golcem.. a leonkiem to moze byc.

Opublikowano

Wtrące się i zadam pytanie bo nie chcę robić nowego topica xP

puszczając bota na 24h ( na mapie x-8 lub x-3 ) ile nabił by mi punktów rangi ?

@Edit : Ile razy zostałbym ubity xD ?

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

Podepne sie do tematu, bo nie chce robić podobnego xD

W jakie godziny puszczać najbezpieczniej Kbot'a, żebym nie dostał bana i na co go puszczać (skrzynki + alieny, alieny, skrzynki ... Bot lata zawsze na x2)

Opublikowano

Najlepiej szkrzynki + alieny, nie ma znaczenia kiedy puszczać, lepsze wyniki bocenia na x2 będą w nocy bo mniej osób. Liczę na Lajka :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

właśnie polecam mapy x3 x4

nastawiasz na alieny: lordakia, simon, mordon, boss simon boss mordon, i ustawiasz dodatkowo na boxy

ustawiasz leonova, na szewronie, i dajesz kopa na rozpęd:d

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

x-2, więcej alienów ubijesz, bo każde padają na strzał, lub dwa :) Ale uri... zdecydowanie nieopłacalne bocenie jest na x-2, bo mało uri.

Jednak ranga, tam najszybciej chyba :)

Opublikowano

Ale patrz, taki mordon daje 1 pkt do rangi, więcej uri i wgl, a streuner i lordakia to tylko 0.5 czyli musisz ubić 2 streunery i dopiero jest 1 pkt do rangi.

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

1-3 zdecydowanie, normalną fe nabijesz w dobe 100k uri,25mln pd, leonkiem z rakietami plt 2626 na sepromie, i około 20k rangi, przynajmniej ja mam tak na cz3

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...