Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież

Malpeex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeżeli zostałem okradziony , a nie mam dowodow na to , gracz oszukal mnei z uzyciem hacka , dostanie bana i odzyskam rzecz?

Opublikowano

Zawsze jest tak, Nie masz dowodów nic nie odzyskasz.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

znaczy gracz mnie oszukal , tam mnie bajerowal przez 2 dni ze odda zaufanemu graczu eq ... ja go zabilem , stanalem bardzo daleko od niego , ale widzialem , ze lezy , kazal mi wyrzucic fms'a i on go podniosl za pomoca tego calego ghosta czy jakos tak , chodzi mi tak dokladniej o to.

Opublikowano

Nie masz szans na odzyskanie eq, a jeżeli nie masz dowodów to raczej nie dostanie bana.

Ewentualnie możesz napisać na support żeby prześledzili jego logi z hackshilda i wtedy jakaś tam szansa na to, że dostanie bana jest.

CX7Rrj.png

Opublikowano

znaczy gracz mnie oszukal , tam mnie bajerowal przez 2 dni ze odda zaufanemu graczu eq ... ja go zabilem , stanalem bardzo daleko od niego , ale widzialem , ze lezy , kazal mi wyrzucic fms'a i on go podniosl za pomoca tego calego ghosta czy jakos tak , chodzi mi tak dokladniej o to.

''Kazał mi wyrzuć fms's'' I to jest niby kradzież? Ha! Przecież Ty sam go wyrzuciłeś naiwniaku :P

fea.gif

Opublikowano

zapomnij jak żeś niemądry to płacz sposób stary jak świat a bez dowodów w tym przypadku nie ma mowy

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

No way nie dostanie bana. A logów pewnie nie wykryją, po prostu naiwny jesteś. Nie ufaj nikomu w świecie wirtualnym.

Itemu tym bardziej nie odzyskasz.

Opublikowano

Przedmiotów nie odzyskasz na 100%. Jedynie on bana może dostać jeśli uda im się to potwierdzić, że tak było.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Bywalec
Opublikowano

Brak dowodu = brak bana. Pamiętaj w Wirtualnym Świecie możesz liczyć tylko na siebie.

Opublikowano

Takie tricki to były dobre 2 lata temu jak grałem na globalu... Kazali wyrzucać itemki na 3 sekundy i ludzie na SH to zgarniali... Ale Ty naiwny jesteś... Oczywiście, że nie odzyskasz tego fmsa i prawie na pewno on nie dostanie bana... Co innego jakbyś chociaż miał jakieś demko... ;)

Opublikowano

hahahaha nie no humor od razu sie poprawia czytając niektóre posty, bez dowodów bana nie dostanie, ale skoro sam wyrzuciłeś broń, no to już Twój problem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...