Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Zostaniesz połączony z serwerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , męczę i morduje się z tym już od tygodnia. Założyłem serwer hamachi , jest w porządku lecz cały czas nie chce połączyć mnie z serwerem. W sysinstall oraz porty są dobrze wpisane, navicat również działa. Myślałem że metin2PL z 2008r. zakończy tą sprawę, lecz problem nadal występuje. Mam pliki od rain z 2008r. problem występuje u mnie z każdym plikiem nawet z 2010. Proszę o pomoc :).

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

jesli jest server postawiony na twoim kompie to sam dla siebie do grania nie potrzebujesz portmapa, portmap jest zeby gracze grali. problem tkwi w cliencie, pong, rooty albo cos innego,.

sciagnij pliki by badar + client qentinios:>

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

``Pomogłem?? - Daj LIKE :)``

Pani Kasia mnie irytuje. ;O

Opublikowano

jesli jest server postawiony na twoim kompie to sam dla siebie do grania nie potrzebujesz portmapa, portmap jest zeby gracze grali. problem tkwi w cliencie, pong, rooty albo cos innego,.

sciagnij pliki by badar + client qentinios:>

Chłopczę myśl co piszesz jak posiadasz Clienta to musisz mieć port mapa włączonego -,- , a pozatem w Kliencie pisze się normalne ip bez koncówki 100....

Jeszcze tak zapytam jaki masz procek i Neta ???

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

Opublikowano

posluchaj koles.. meczylem sie z privem od 3 lat. i wiem juz co nieco. wlaczam samego priva bez zadnych hamachow portmapow itp i wchodze do gry. jak chce zeby zagrali ludzie wlaczam im portmapa i hamachi odrazu moga sie logowac. procek mam 2x 2.3 netie.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

``Pomogłem?? - Daj LIKE :)``

Pani Kasia mnie irytuje. ;O

Opublikowano

Wiem że portmap'a nie potrzebuje abym sam wbił na serwer , ale w razie czego zawsze go odpalam.

Internet: 8mb/s (noc 16mb/s)

Procek: AMD Phenom(mt2)8650 2.30 GHz.

Ascott spróbuję tak jak piszesz :).

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Chłopczę myśl co piszesz jak posiadasz Clienta to musisz mieć port mapa włączonego -,- , a pozatem w Kliencie pisze się normalne ip bez koncówki 100....

Dla siebie nie potrzeba portmapa...

Opublikowano

Co ma procek i internet do połączenia się z własnym serwerem ?

od kiedy samemu się łączy z normalną końcówką ?

portmap nie jest potrzebny do połączenia się na własnym komputerze tylko jak ktoś by chciał wejść to wtedy musisz przekierować porty na IP z końcówką .100 //poszukaj na mpc programu do "spolszczeń" na pliki 2006 + i powinno wszystko działać :)

24b5car.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...