Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Projekt Metin 3

MsModder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Potrzebuję uniwersalnej osoby która potrafi wiele zdziałać w dziedzinie "Prywatny Serwer Metin2"

Dokładnie opisze temat...

Więc tak wpadłem na pomysł, aby zrobić prywatny serwer, który całkowicie nie przypominał by gry Metin2.

Dokładnie rzecz biorąc, potrzebuję poradników i kilka osób jak wstawić:

Nowe obiekty na mapy.

Zmienić całkowicie M1 i M2 .

Nowe Questy

Aby graczom było fajnie. :D

Nowy Ekwipunek

Miecze, zbroje, biżuteria

Najbardziej na czym mi zależy, chciał bym aby ktoś zrobił lub odnalazł nowe modele postaci.

Wtedy chciał bym zrobić nowe klasy postaci

Potrzebuję również człowieka który zrobił by klienta do gry. To znaczy ja potrafię ale nie bardzo wychodzi mi ze zbrojami.

Pozdrawiam. :)

44430673.jpg

"Po czym rozpoznać, że świat się kończy?

Po tym, że nic Cię nie zdziwi...."

Opublikowano

Wiesz.. Tylko pomóc podesłać link .

Może ktoś się tam skusi ^.^

44430673.jpg

Opublikowano

Więc tak wpadłem na pomysł, aby zrobić prywatny serwer, który całkowicie nie przypominał by gry Metin2.

Dokładnie rzecz biorąc, potrzebuję

poradników

i kilka osób jak wstawić:

poradnikow potrzebujesz? Czlowieku idz wysylac sms dalej :)

85003893705543525650.png

Opublikowano

Generalnie, tak z ciekawości przeczytałem ten temat, i muszę stwierdzić pewien fakt, na co komu taki łamaga jak ty,

szukasz osoby uniwersalnej, samemu nic nie potrafiąc, (nawet poszukać tych wymienionych poradników nie potrafisz)

Lepiej sobie odpuść, chyba że lubisz być pośmiewiskiem, a najlepiej od razu stwierdź fakt, że poszukujesz osoby,

która zrobi to wszystko za ciebie, kiedy ty będziesz się afiszował, swoją zasługą w projekcie, w którym nic nie zrobiłeś, pomysł świetny.

Opublikowano

Generalnie, tak z ciekawości przeczytałem ten temat, i muszę stwierdzić pewien fakt, na co komu taki łamaga jak ty,

szukasz osoby uniwersalnej, samemu nic nie potrafiąc, (nawet poszukać tych wymienionych poradników nie potrafisz)

Lepiej sobie odpuść, chyba że lubisz być pośmiewiskiem, a najlepiej od razu stwierdź fakt, że poszukujesz osoby,

która zrobi to wszystko za ciebie, kiedy ty będziesz się afiszował, swoją zasługą w projekcie, w którym nic nie zrobiłeś, pomysł świetny.

Dokładniej po co szukać kogoś co zrobi za niego całą robotę za darmo a on będzie to za własne podpisywał -,0 więc jak się czegoś nie umie to albo się uczy tego robić albo szuka się innego zajęcia :X

Opublikowano

dziecko.... myślisz że ktoś za ciebie odwali całą robotę , a ty będziesz w szkole szpanował... , może jeszcze chcesz , żeby "ktoś" Ci zapłacił na dedyka? buhahaha

Opublikowano

Nie myślę bo więcej potrafię od was, nie macie nic do pomocy to po co spamujcie ? I Skąd wam wiadomość taka, że za darmo? żale :>

dziecko.... myślisz że ktoś za ciebie odwali całą robotę , a ty będziesz w szkole szpanował... , może jeszcze chcesz , żeby "ktoś" Ci zapłacił na dedyka? buhahaha

Sam jesteś dzieckiem i nawet nie wiesz po co wgl jest ten temat. Także nie spamuj, neo...

44430673.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...