Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MinecraftSp jak odinstalować Pomocy-bład java

Death300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sczerze powiem ze nad problemmem z java i minecraftem siedze cały dzień chodzi o wyskakujaca ikonke z błędem java ,dowiedziałem sie ze musze odinstalować i zainstalowac minecraftasp ,ale jak odinstalować to zrobić ,szukałem we start/programach w,znalazłem tylko zakładke minecraft (ale nie sp) tam pisze tylko deinstalacja programu Minecraft i strona iternetowa nie wiem co zrobić Pomocy ps :nie piszcie nic o desinstalacji bo sprawdzałem zainstalowałem 64 i 32 bitowa jave nie pomogło Mój system operacyjny Windows Xp

Opublikowano

Jaki masz system operacyjny?

W Windows 7 znajduje się on:

Usuwasz go i po kłopocie.

C:\Users\nazwa_usera\AppData\Roaming\.minecraft

I'm happy :)

Opublikowano

Sczerze powiem ze nad problemmem z java i minecraftem siedze cały dzień chodzi o wyskakujaca ikonke z błędem java ,dowiedziałem sie ze musze odinstalować i zainstalowac minecraftasp ,ale jak odinstalować to zrobić ,szukałem we start/programach w,znalazłem tylko zakładke minecraft (ale nie sp) tam pisze tylko deinstalacja programu Minecraft i strona iternetowa nie wiem co zrobić Pomocy ps :nie piszcie nic o desinstalacji bo sprawdzałem zainstalowałem 64 i 32 bitowa jave nie pomogło

Mój system Windows XP

Sczerze powiem ze nad problemmem z java i minecraftem siedze cały dzień chodzi o wyskakujaca ikonke z błędem java ,dowiedziałem sie ze musze odinstalować i zainstalowac minecraftasp ,ale jak odinstalować to zrobić ,szukałem we start/programach w,znalazłem tylko zakładke minecraft (ale nie sp) tam pisze tylko deinstalacja programu Minecraft i strona iternetowa nie wiem co zrobić Pomocy ps :nie piszcie nic o desinstalacji bo sprawdzałem zainstalowałem 64 i 32 bitowa jave nie pomogło

Opublikowano

Gdy usuniesz folder .minecraft usuwasz wtedy MinecraftSP -> PPM -> USUŃ --> Usuwasz całą zawartość z kosza, potem odpalasz Ccleaner, i czyścisz sobie wszystko. I nie będzie żadnego mc na kompie ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...