Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błąd podczas połączenia z serwerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robię wszystko co w poradnikach a pomino tego po wpisaniu loginu i hasła pisze Błąd podczas połączenia z serwerem.Gdy wpisuję byle co pisze: Nieprawidłowy login lub hasło.

Pliki serwerowe by_taki_niesmialy podmienione na pliki by RyKoX.

Jego poradnik był nie kompletny jak dla mnie więc spodziewam się,że musiałem coś zrobić źle.

Czy jeżeli sam chcę wejść na serwer muszę mieć port mapa?

Jak daję bana na konto to wszystko jest ok i pisze,że konto jest zablokowane.

Mógłby mi ktoś napisać co możliwie zrobiłem źle oraz jak to wykonać?

Liczę na pomoc :unsure:

Opublikowano

Wydaje mi się,że jeżeli chcesz sam wejść na serwer nie musisz mieć uruchomionego PortMapa.Co do reszty nie mam zielonego pojęcia co to może być o.O Niech wypowie się ktoś bardziej doświadczony w tym temacie. :huh:

Opublikowano

Jak grasz sam to portmap niepotrzebny. Masz poprawną binke ustawioną ? Może to jest przyczyną . Albo port logowania inny jest ustawiony. Wcześniej Ci działało normalnie czy od początku masz ten problem ?

Opublikowano

jak psoiadasz klient pang to wpisz w root swoje ip Hamachi z normalną koncówką

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

Opublikowano

pod te pliki to nie client pang tylko rykox v2 + nowy luncher i przerobione serverinfo.py na ip z końcówką .100 port mapa nie musisz mieć jak sam grasz on jest wtedo potrzebny jak chcesz z kimś zagrać

Opublikowano

Ja polece ci clienta z mojego serwa. Serwa stawialem na plikach niesmialego i edytowalem wszystko sam. Jeszcze mam kilka poprawek ale clienta mozesz sobie zassac, jesli chcesz oczywiscie. ImperiumMT2.pl Rowniez tam byl zjeb.. chyba plik metin2.bin ale niesmialy z tego co pamietam wstawial to gdzies.

Ponad to polecam ci na przyszlosc port mapa od backe57, mnie osobiscie tylko on dzialal poprawnie na plikach niesmialeg.

Opublikowano

wejdźcie w metin2.bin przez Notepad ++i w chyba 12934 lub 12935 linijce, trochę dalej sprawdźcie, czy jest wpisane 1234abcd5678efgh. tak musi być 2 razy... bo jak nie, to się nie włączy

Opublikowano

1. portmap nie musi byc wlaczony

2. wgraj rooty z twoim ip

3. zmien serverinfo w glownym katologu

4.zmien pong

5. poradnik jest calkiem kompletny jak dalej nic nie pomaga sciagnij sobie corefto bo fillezilla nie wgrywa wszystkicgh plikow i sa bledy

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

``Pomogłem?? - Daj LIKE :)``

Pani Kasia mnie irytuje. ;O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...